Rewa mega hangtime

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post11 maja 2005, 10:30

Spiderman pisze:Jestem ciekaw czy Wy (Leeloo, Maslav i Sapman) uzywacie regularnie helmow?

Maslav pisze:Po tym jak mnie kilka razy przeciągneło niebezpiecznie blisko własnej deski zdecydowałem że ten sezon będę pływał tylko w kasku.

Kask już do mnie leci, silne postanowienie mam 8)

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post11 maja 2005, 11:41

taki etap..
kilka lat temu kask na snowboardzie też był obciachem
teraz już przeciwnie

zawodnicy chętnie uzywają

co prawda kite ma odmienną charakterustykę
-mniej ubrań w ogóle
-nieco inne podłoże (ZAZWYCZAJ :wink: )

ale kaski są spoko
tylko niekoniecznie te neoprenowe :wink:
które wygladają jak ..wyglądają
i chronią jak ..chhronią :wink:

elo

Leeloo
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post11 maja 2005, 13:31

masli a gdzie zamoowiles? pokaż....podzsiel sie info....
a tak btw to ladną wiosne macie w tej stinki warszawie

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post11 maja 2005, 14:21

Ja pływam w neoprenie bo raz że cieplej dwa; że miękki i lekki a trzy; że jak rybak mnie zauważy dryfującego na wznak po morzu to przynajmniej nie znajdzie mi w uszach węgorzy :wink: A pozatym kask daje pewien komfort psychiczny, że jak niebo zwali nam sie na głowy to nie będzie tak bardzo bolało bo co ma być to i tak będzie. Raz pływałem po Dunajcu kajakiem i kumpel mimo kasku z ochroną na szkękę rozbił sobie łuk brwiowy przy skroni podczas przewrotrki :? Wiadomo, że katamaran może mi przejechać płetwą sterową po tętnicy szyjnej a maszt od ws wbić się komuś w tyłek ale z kaskiem ma się poczucie, że wszystkie te rzeczy nie mogą się zdarzyć mnie - bo ja mam kask 8)
Właściwie kask nigdy jeszcze mi się nie przydał do ochrony głowy ale to pewnie właśnie dlatego, że go miałem nic mi się złego nie działo :lol:

Dr Eutanator

Post11 maja 2005, 14:35

Spiderman pisze:Co do gościa od Gastry to jest on dość radykalny, ale suma sumarum ma dobre intencje i pomaga, a swoje rady przekazuje w dosc zabawnej formie.
W trakcie jednego z pierwszych plywań, kiedy moja pozycja na desce byla jak sadze dosc zabawna uslyszalem "Chlopie no nie sraj tak na ta deske, musisz tak... i takk...".

no tak - teraz juz na 100% wiem co to za jeden :twisted: Zigi nic sie nie zmienil

Agii

Post11 maja 2005, 14:59

sampan pisze:Wiadomo, że katamaran może mi przejechać płetwą sterową po tętnicy szyjnej a maszt od ws wbić się komuś w tyłek :lol:

tk to ta bardzo optymistyczna wersja :shock: :lol:

Rumun9
Kontaktowanie:

Post11 maja 2005, 15:19

A mój kolega motocyklista mówi, że kask jest potrzebny po to , żeby w trumnie nie mieć porysowanej gęby.
Jak myślicie, ma chłop racje??

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post11 maja 2005, 16:59

Rumun9 pisze:A mój kolega motocyklista mówi, że kask jest potrzebny po to , żeby w trumnie nie mieć porysowanej gęby.

ma 100% racje :!: :!:

Awatar użytkownika
kowis
Kontaktowanie:

Post12 maja 2005, 21:27

Rumun9 pisze:A mój kolega motocyklista mówi, że kask jest potrzebny po to , żeby w trumnie nie mieć porysowanej gęby.

zależy jaki model, orzeszek raczej mu buźki nieuratuje

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post12 maja 2005, 21:54

Po coś te kaski są i raczej nie ze wzgledów estetycznych - żeby np zdejmując móc zarzucić włosami ;)

Co do "porysowanej gęby" to kolega chyba miał na myśli ślady po muchach i innym inwentarzu. Bo jak się przy 200 rozmaśli to raczej trudno bedzie rozróżnic twarz od kolana ;) w zależności od tego oczywiście w co trafi ;) i to bez względu na to czy będzie się rozmaślał w kasku czy bez.

pozdro,
Kasya

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post13 maja 2005, 07:08

kasya pisze: Bo jak się przy 200 rozmaśli to raczej trudno bedzie rozróżnic twarz od kolana ;)

ha ha ha :? :P :doh:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”