z POZNANIA (i okolic) Kto/Gdzie/Kiedy?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
jajcekts

Post22 lip 2010, 17:11

Wiktorek pisze:Ktoś zostaje w WLKP :?
Kamienica w sobotę?

Mozesz cos powiedzec o tej kamienicy dla poczatkujacych, chce sie gdzies wybrac w sobote to moze jakos sie da ekipe zmontowac, i jak z plaza i ludzmi - chce zabrac zone z malym dzieckiem.

Pozdro

Awatar użytkownika
Wiktorek
Deska: Skywalker, OR Mako!
Latawiec: RRDs, Rally
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 11 razy

Post22 lip 2010, 21:56

jajcekts pisze:Mozesz cos powiedzec o tej kamienicy dla poczatkujacych, chce sie gdzies wybrac w sobote to moze jakos sie da ekipe zmontowac, i jak z plaza i ludzmi - chce zabrac zone z malym dzieckiem.

Jeśli będzie pogoda na Żonę z małym dzieckiem nie ma po co tam jechać - plaża będzie załadowana plażowiczami. Właśnie liczę na kiepską pogodę (deszcz byłby super 8) ) i pustą plażę. A plaża w Kamienicy jest super dla dzieciaków, o ile nie ma tych idiotów z latawcami :lol:
Co do nauki - raczej zatoka. Nie chcę mieć nikogo na sumieniu, ani Bytyńskie, ani Kamienica nie gwarantują bezpieczeństwa. Ja ostatnio miałem na Kamienicy małe problemy ... łap transport na północ, choć prognoza raczej wskazuje kiepskawy kierunek i zbyt silny wiatr do nauki.

bolo pisze:Hejka! Jak się utrzyma progno to ja planuję Bytyń.

Bolo, kiepska pogoda nie przegoni wędkarzy. Jesteś pewien, że uda się wcisnąć miedzy kije?

jajcekts

Post22 lip 2010, 22:06

Wiktorek pisze:
jajcekts pisze:Mozesz cos powiedzec o tej kamienicy dla poczatkujacych, chce sie gdzies wybrac w sobote to moze jakos sie da ekipe zmontowac, i jak z plaza i ludzmi - chce zabrac zone z malym dzieckiem.

Jeśli będzie pogoda na Żonę z małym dzieckiem nie ma po co tam jechać - plaża będzie załadowana plażowiczami. Właśnie liczę na kiepską pogodę (deszcz byłby super 8) ) i pustą plażę. A plaża w Kamienicy jest super dla dzieciaków, o ile nie ma tych idiotów z latawcami :lol:
Co do nauki - raczej zatoka. Nie chcę mieć nikogo na sumieniu, ani Bytyńskie, ani Kamienica nie gwarantują bezpieczeństwa. Ja ostatnio miałem na Kamienicy małe problemy ... łap transport na północ, choć prognoza raczej wskazuje kiepskawy kierunek i zbyt silny wiatr do nauki.

Jestem po kursie takze OK poprostu poczatkujacy ...

Awatar użytkownika
Wiktorek

Post22 lip 2010, 22:10

Ok, jeśli progno się nie zmieni będę "wczesnym" rankiem na Kamienicy.

Earthangel
Kontaktowanie:

Post23 lip 2010, 00:10

podpinam sie pod pytanie , kwatera czy namiot ?

namiot (jeszcze cieplo) :D

jeżeli ktoś chce jechac na Hel w sobote (nad ranem) lub wracac w niedziele to moge zapewnic podwózke :)

Mate0
Kontaktowanie:

Post23 lip 2010, 01:37

Sobota zapraszam na Bytyń. Jak się utrzymają warunki to będzie OK
Pzdr

Awatar użytkownika
ronino
Postawił piwka: 19 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post23 lip 2010, 01:43

jak coś to ja jestem w Rewie, jadę jutro z samego rana ale z Wałcza (do Wałcza rano z Poznania) bo tam jestem u klienta i będę w Rewie do poniedziałku wtorku zależnie od prognozy
w razie o pytań, progno dzwonić po 696 001 201
w te i z powrotem mam z 2 miejsca

bolo
Latawiec: Wainman

Post23 lip 2010, 08:35

Wiktorek pisze:Bolo, kiepska pogoda nie przegoni wędkarzy. Jesteś pewien, że uda się wcisnąć miedzy kije?
.[/quote]

Hejka! Wiktorek- jeśli progno się utrzyma to będzie pn-zachód, czyli pływanko od plaży w jezioro- więc spoko, ostatnio byłem w środę i był tylko jeden kijowy. Pozdro
jak progno się utrzyma to ja obstawiam od rana Gorszewice :) :) :)

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post23 lip 2010, 10:43

ja obstawiam Kamienice od 12 :D
ktoś będzie?

bolo

Post23 lip 2010, 10:59

jajcekts pisze:

Siemka

CZy ten bytyn jest dobry dla poczatkujacych - lepszy niz powidz, i czy ewetualnie jest tam kawalek plazy i jak z ludzmi, duzo?
Moze bym sie dolaczyl, jak nie przeszkadza CI poczatkujacy?

Pozdro

Hejka! Ja się uczyłem na Bytyniu więc spoko, przy tym kierunku dla początkujących jest ok, ale pamiętaj że dziurawo więc trzeba uważać. Plaża od Gorszewic jest mega duża :) .Tak jak pisał Wiktorek z rodzinką to raczej nie da rady, chyba że masz Kampera lub duuuży parasol. Pozdro

Awatar użytkownika
Wiktorek

Post23 lip 2010, 11:23

Kris. pisze:ja obstawiam Kamienice od 12 :D
ktoś będzie?

Znaczy dzisiaj (piątek)?
Wiktorek pisze:Ok, jeśli progno się nie zmieni będę "wczesnym" rankiem na Kamienicy.

Ja tam w sobotę!
Ostatnio zmieniony 23 lip 2010, 12:36 przez Wiktorek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
smok78

Post23 lip 2010, 11:40

właśnie jade do kamienicy ,bede o 12:30.

jajcekts

Post23 lip 2010, 14:11

Mate0 pisze:Sobota zapraszam na Bytyń. Jak się utrzymają warunki to będzie OK
Pzdr

Gdzie bedziesz i o ktorej to moze podjade?

jajcekts

Post23 lip 2010, 14:13

bolo pisze:
jajcekts pisze:

Siemka

CZy ten bytyn jest dobry dla poczatkujacych - lepszy niz powidz, i czy ewetualnie jest tam kawalek plazy i jak z ludzmi, duzo?
Moze bym sie dolaczyl, jak nie przeszkadza CI poczatkujacy?

Pozdro

Hejka! Ja się uczyłem na Bytyniu więc spoko, przy tym kierunku dla początkujących jest ok, ale pamiętaj że dziurawo więc trzeba uważać. Plaża od Gorszewic jest mega duża :) .Tak jak pisał Wiktorek z rodzinką to raczej nie da rady, chyba że masz Kampera lub duuuży parasol. Pozdro

Dzieki za info czyli Gorszewice na weekend czy jakas inna miejscowka na Bytyniu, wybierasz sie?

POzdro

bolo

Post23 lip 2010, 14:58

jajcekts pisze:
Dzieki za info czyli Gorszewice na weekend czy jakas inna miejscowka na Bytyniu, wybierasz sie?

POzdro

Jak się progno utrzyma to pewnie będziemy o 8 i powalczymy cały dzień. Przy tym kierunku najlepszy wiatr w Bytyniu, ale tam są drzewa i kamienie w wodzie , dlatego wybieramy Gorszewice.
Pozdro

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”