MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:live z Brzeźna: ok 23 knts NE ,coraz więcej słońca:) będzie ktoś ok 16 stej?
ja gdzieś od 15tej
Korpuch pisze:i jeszcze dla tych co obyli się wczoraj bez strat, gdyż strzelały linki, rwały się szmatysebro pisze:dla tych, kórzy nie pracują
max_rm pisze:Korpuch pisze:i jeszcze dla tych co obyli się wczoraj bez strat, gdyż strzelały linki, rwały się szmatysebro pisze:dla tych, kórzy nie pracują
O, a co się wydarzyło? Bo jak wchodziłem do wody, to już było chyba 4 latawce... A w pewnym momencie byłem tylko ja i jeszcze jeden kolega na wodzie. A widziałem, że coś się działo na plaży, bo jakoś się ludzie zaczęli zwijać...
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:live z Brzeźna: 16-18 knts NE , pełna lampa. O 14.30 będe na wodzie .pozdr.janek
ja w butach z racji wieku i komfortu hehe ale był dziś kolega w piance 2/2 z krótkimi rękawami ... I też dał radę. Woda w Bałtyku jeszcze spoko.pozdrowienia z 3city, JanekGURU 10.5 pisze:MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:live z Brzeźna: 16-18 knts NE , pełna lampa. O 14.30 będe na wodzie .pozdr.janek
Janek pływacie już w butkach, czy na goło, chodzi mi o Zatokę, bo myślę, że morze przez swoją bezwładność jeszcze jest dość ciepłe?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości