Pedros pisze:Był bym bardzo wdziezny za odpowidz na moje pytanie w sprawie Meia goriones
A tak przy okazji czy w melia goriones to naprawde az tak wieje ze głowe urywa zona poczytała troche opini na jakiś durnych portalach i było mase wypowiedzi ze to hotel dla maniakw kita ( czyli dla mnie
) natomiast dla osob nie pływajacych masakra wieje tak ze głowe urwa i zero atrkacji ?
Gorrionez w lecie jest pełny po brzegi, pomimo plotek ludzie tam przyjeżdzaja a to musi o czym świadczyć a samo centrum R-E jest w stanie zapewnić serwis przy maxymalnym obłożeniu ok 1/3 "pojemnosici" hotelu wiec 2/3 (ponad połowa) w tym czasie dobrze sie bawi na basenach hotelowych, dla dzieciakow maja animacje w ciągu dnia (moze w tym roku w koncu dotrze tam ktos z polski, bo w zeszlym roku juz mieli praktykantow) zero atrakcji? to juz zalezy od osobistych preferencji
z podobnych plotek też slyszałem ze wiatr jeszcze nikomu głowy tam nie urwał, a najwiekszy basen jest osłoniety od wiatru (przy standardowym kierunku) przez sam hotel
uspokój żone, powiedz jej że inteligentni ludzie się nie nudzą (zawsze działa),
melia gorrionez ma swoją renome a to że jest droższy od innych musi o czymś swiadczyć (i tu nie zgadzam sie ze zero atrakcji)
durne portale kłamią, i ciekawe czy mowią też o tym ze jak nie ma wiatru w obrębie tego hotelu to pojawiają sie hmary małych muszek co kąsają delikatnie
P.S.
(to już opcjonalnie)
a najgorszym przypadku pozostaje ci zakup setu "małego" fotografa plażowego i niech Cię fotografuje przez 2-3 godzinki na plaży a Ty cała reszte dnia "uszczelniaj ciepło domowe"