andy pisze:dargin już bez lodu? ;o jeszcze trzy dni temu byłem to dało radę chodzić po lodzie.
mucha3 pisze:Jak to jest z tymi mazurami? Da rade na głębokiej wodzie początkujący pływać? Jak to w zasadzie jest bo jak na helu na płyciznach się pływa to jak padam albo kite do wody wpada to luz bo staje bo płytko, po deskę się wracam i startuje, a jak jest parę metrów wody pode mną? normalnie kita się startuje? Co jak deska np została 10 metrów za mną?
Krzaq pisze:Andy a jak tam Niegocin![]()
icywalker pisze:andy pisze:dargin już bez lodu? ;o jeszcze trzy dni temu byłem to dało radę chodzić po lodzie.
He he![]()
Miałem na myśli że po lodzie można śmiało "zasuwać"![]()
![]()
![]()
Byłem dzisiaj i samochodem już się wjechać nie da bo od brzegu odpuszcza, ale tafla się utrzyma jeszcze z tydzień na pewno.
Pzdr!
konop pisze:mucha3 pisze:Jak to jest z tymi mazurami? Da rade na głębokiej wodzie początkujący pływać? Jak to w zasadzie jest bo jak na helu na płyciznach się pływa to jak padam albo kite do wody wpada to luz bo staje bo płytko, po deskę się wracam i startuje, a jak jest parę metrów wody pode mną? normalnie kita się startuje? Co jak deska np została 10 metrów za mną?
To pochwal się w jakiej szkółce robiłeś te IKO II, że z takie pytania zadajesz.
mucha3 pisze:Jak to jest z tymi mazurami? Da rade na głębokiej wodzie początkujący pływać? Jak to w zasadzie jest bo jak na helu na płyciznach się pływa to jak padam albo kite do wody wpada to luz bo staje bo płytko, po deskę się wracam i startuje, a jak jest parę metrów wody pode mną? normalnie kita się startuje? Co jak deska np została 10 metrów za mną?
mucha3 pisze:Tak myślałem że bodydragi trzeba robić ;p alenie byłem pewny bo mało juz z kursu pamietam ;p dzięki za odpowiedz
Krzaq pisze:mucha3 pisze:Tak myślałem że bodydragi trzeba robić ;p alenie byłem pewny bo mało juz z kursu pamietam ;p dzięki za odpowiedz
Możesz sobie kupić specjalnego lisha do deski ale to już na własną odpowiedzialność
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości