Śląsk - Fejs

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
starplanet
Postawił piwka: 1 raz

Post19 wrz 2011, 21:35

Zbliża się wielkimi krokami wspaniała śnieżna zima z pięknymi prognozami wiatrowymi :)
Dlatego pomyślałem sobie żeby zrobić profil na "fejsie" mimo że go nie lubię - to pomoże nam z pewnością na szybką wymianę informacji.

Kto, gdzie i o której :) Także dopisujcie się a z pewnością łatwiej będzie się ustawić na zimowe szaleństwa by Silesia :)

http://www.facebook.com/pages/%C5%9Al%C4%85ski-Kite-Klub-Lankiting-Snowkiting-Kitesurfing/149475105146404

Awatar użytkownika
.. .mike. ..
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2011, 22:44

przeciez wlasnie po to jest to forum(ze tak arogancko zarzuce) skoro facebook'a nie lubisz( 8) ), nie wiem jak inni ale mi sie całkiem spoko tu informacje zdobywa, jak nigdzie indziej i wiem dobrze i zawsze Kto/Gdzie/Kiedy ,,,bo to forum przeciez to taki facebook, tylko nie taki modny i akurat na topie :mrgreen:

starplanet

Post20 wrz 2011, 14:43

korzystam cały czas z forum (tego i tego konkurencyjnego także), ale jednak wymiana informacji na fejsie jest o wiele szybsza - sprawdzone już w wielu przypadkach (głównie chodzi o to że dyskusja toczy się niemal w czasie rzeczywistym).

Zresztą nic nie stoi na przeszkodzie żeby takie info pojawiało się na forum i fejsie, z doświadczenia (poprzednie lata) widzę że wiele osób nie ma nawet pojęcia gdzie pływamy, czy śmigamy w zimie. Są też tacy (nie wiem dlaczego) którzy nie chcą uczestniczyć w życiu forum !?

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2011, 15:29

..i są też tacy co nie chcą uczestniczyć w życiu na fejsie..
A tutaj jest coś takiego jak Snowkiting Forum :hand:

Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post20 wrz 2011, 20:46

Stary bez urazy :hand: ale teraz bedzie najlepsze plywanie a Ty tu o sniegu brrrr. W niedziele zesmy w krotkich pianach plywali :D

starplanet

Post20 wrz 2011, 21:33

A ja uziemiony w firme :)

szed pisze:..i są też tacy co nie chcą uczestniczyć w życiu na fejsie..
A tutaj jest coś takiego jak Snowkiting Forum :hand:

Szanuje to i przecież nikt nikogo tu nie zmusza ;) Miłego pływanka , może uda mi się w tym roku jeszcze gdzies pośmigać (oby ;))

Awatar użytkownika
lmanko
Deska: Nobile
Latawiec: Core Riot 9/12/15

Post21 wrz 2011, 19:15

Maslak pisze:Stary bez urazy :hand: ale teraz bedzie najlepsze plywanie a Ty tu o sniegu brrrr. W niedziele zesmy w krotkich pianach plywali :D

Gdzie teraz zapowiada się pływanko? Bo ja niestety byłem jakiś czas wykluczony z życia ridera.

Awatar użytkownika
wieloryb
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post21 wrz 2011, 20:12

lmanko pisze:
Maslak pisze:Stary bez urazy :hand: ale teraz bedzie najlepsze plywanie a Ty tu o sniegu brrrr. W niedziele zesmy w krotkich pianach plywali :D

Gdzie teraz zapowiada się pływanko? Bo ja niestety byłem jakiś czas wykluczony z życia ridera.

na Helu :wink:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”