HAMATA 02.10-10.10 FOTY OPINIE RELACJE

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post11 paź 2011, 09:44

Witam,
Po wspaniałym wyjeździe do Egiptu trzeba było w końcu wrócić do siebie. Ja się jeszcze nie ogarnąłem po powrocie, ale powoli dochodzę do siebie. Trzeba tylko nadgonić obowiązki służbowe, wtedy będzie można się zająć przyjemnościami
Zgodnie z rozmowami w hotelu i na lotnisku proponuję wrzucać linki do fotek z wyjazdu - jest tego sporo, każdy z nas zrobił ich dużo - warto by było popatrzeć co tam kto ustrzelił.
Piszcie jeszcze też kto jest kto, bo część osób kojarzę po Nicku i po imieniu, ale innych - w ogóle.

Dzięki jeszcze raz za super atmosferę na wyjeździe, dobre pływanko i miłe spędzanie czasu wieczorami. Z taką ekipą mogę jechać zawsze i wszędzie.

Wszystkim połamanym lub "uszkodzonym" w inny sposób życzę szybkiego powrotu do zdrowia tak aby można było jak najszybciej wrócić na wodę... lub na śnieg ;)

Nivea
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post11 paź 2011, 15:44

Hej,
Również dzięki za fajny wyjazd. Ponieważ dzisiaj wszyscy jesteśmy w niezłym powyjazdowym matrixie, myślę, że za jeden lub dwa dni zrobimy zrzutę fotek. Wyślę do wszystkich maila z powiązaniem ksywek/nicków i imion :thumbsup:
Pzdr dla wszystkich "Hamaciarzy" IWONA z nicku Nivea :wink:
P.S. jak tam odciski po dzikich tańcach?? :lol:

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post11 paź 2011, 16:12

Elou, też liczę na foty i chętnie zobaczę nie tylko siebie w akcji, choć ta w moim przypadku zakończyła się niezbyt szczęśliwie już w piątek (jednak złamanie).
Pozdrawiam wszystkich, Piotr.

Awatar użytkownika
robi69
Deska: nobile NHP Split
Latawiec: Ozone, Wainman
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 6 razy

Post11 paź 2011, 17:28

onzo pisze:Witam,

Dzięki jeszcze raz za super atmosferę na wyjeździe, dobre pływanko i miłe spędzanie czasu wieczorami. Z taką ekipą mogę jechać zawsze i wszędzie.

Wszystkim połamanym lub "uszkodzonym" w inny sposób życzę szybkiego powrotu do zdrowia tak aby można było jak najszybciej wrócić na wodę... lub na śnieg ;)

zgadzam się w 100% z przedmówcą :clap:

Awatar użytkownika
intubia
Deska: North X-ride
Latawiec: Ozone Catalyst

Post11 paź 2011, 18:33

Ja muszę przyznać, że też dziś się czuję jak wycięta z matrixa - jak wspominam co się działo jeszcze kilka dni temu 8)

Absolutnie podpisuję się pod tym co napisał Onzo - bardzo dziękuję Wam wszystkim za fantastyczną atmosferę wyjazdu, a że przy okazji był ogień na kajtach...żyć nie umierać :D Jak pisali przedmówcy z taką ekipą mogę jechać zawsze i wszędzie :D :D :D

Color - trzymaj się dzielnie, ściskam kciuki za szybki powrót do zdrowia, mam nadzieję, że do nowego sezonu będziesz już w pełni sił

PS Co powiecie na jakiś afterek powyjazdowy jak już ogarniemy się wszyscy z bieżącymi sprawami?

BoardROCKERZ.pl
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post11 paź 2011, 19:59

Zgadzam się z wszytskim powyższym. Był to zdecydowanie jeden z najlepszych moich wyjazdów. Nie zawiódł ani czynnik ludzki ani natura. Było epicko.
Ja zdjęć nie mam więc czekam na dostawę od reszty.
Piotr - trzymaj się i kuruj kostkę.

Ściskam

Ania (Leeloo)

Awatar użytkownika
color1

Post11 paź 2011, 21:08

BoardROCKERZ.pl pisze:Piotr - trzymaj się i kuruj kostkę.

Dzięki, wyliżę się... choć chcą mnie ciąć.... :(

Awatar użytkownika
minolda

Post11 paź 2011, 21:54

onzo pisze:Wszystkim połamanym lub "uszkodzonym" w inny sposób życzę szybkiego powrotu do zdrowia tak aby można było jak najszybciej wrócić na wodę... lub na śnieg ;)

Nivea pisze:P.S. jak tam odciski po dzikich tańcach?? :lol:

Ja z tych uszkodzonych w inny sposób :wink: co prawda nie z odciskami ale potężnym siniakiem na stopie doszłam do siebie bez problemu :D Jedyny komentarz jaki usłyszałam w domu brzmiał - no, widać, że dobrze się bawiłaś :lol: :lol: :lol:

Piotr - zanim pozwolisz się ciąć zasięgnij opinii kilku różnych lekarzy. Jakby coś mogę polecić niezłą i jak na warunki warszawskie niedrogą klinikę.

intubia pisze:PS Co powiecie na jakiś afterek powyjazdowy jak już ogarniemy się wszyscy z bieżącymi sprawami?

jestem za :!: pytanie tylko kiedy ja się ze wszystkim ogarnę :roll:

Przyłączam się do ogólnych podziękowań za super atmosferę, którą udało nam się stworzyć. Coś mi mówi, że nawet jak by nie wiało to i tak nie był by to całkiem stracony urlop :D :thumb:
pozdrawiam wszystkich!
Marzena

Spooky
Deska: ręczna robota...
Latawiec: dmuchany...
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post12 paź 2011, 09:34

color1 pisze:w moim przypadku zakończyła się niezbyt szczęśliwie już w piątek (jednak złamanie)

no toście musieli zdrowo cisnąć kolego color1 :o życzę szybkiego powrotu do pełnej funkcjonalności Piotr :thumb:
ehh trzeba było z Wami jechać w tym własnie terminie i decydować kiedy jeszcze było masę miejsc :) a nie do tej zakichanej soma beji tydzień wcześniej ....
( bo niby 7 dni pływania na 7 dni pobytu ale zdażały sie i raptem 2 godziny na wodzie dziennie, szcholerne przywiązanie do wylotu z K-c :) fcuk )

Awatar użytkownika
color1

Post12 paź 2011, 13:59

A widzisz... namawiałem, nawet chciałem Cię przenocować :)

Teraz sobie leżę i staram odtworzyć co się stało a więc: skok z krawędzi do góry płynąc lewym halsem, nieswiadoma inicjacja backrolla i w tym czasie latawiec przelecial zenit na drugą stronę bo zaciagnalem pewnie prawa reką i nabrał pędu (niekontrolowanie niestety bo gapiłem się dokąd mnie obraca zamiast zerknąć w jakiej jest pozycji) ściągając mnie w dół, w tym czasie z lewej nogi spadła mi deska i chciałem ją podciągnąć prawą ale ponieważ leciałem już jakos bokiem w dół to nie zdążyłem ani się ustawić ani zrzucić deski, jednocześnie starając się odwrócić kierunek lotu latawca aby nie grzmotnal o wode, co niestety jeszcze bardziej przyspieszylo moje zetkniecie z woda. Deska wygiela mi prawa stope w dol i do srodka zahaczajac przednia/gorna krawedzia o wode... brrr...

Nivea
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post12 paź 2011, 17:16

Pozdrowienia od Jovi i Klausa :D
a dla przypomnienia coś bardzooo znajomego :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=-SKUIAvv ... ture=share
Załączniki
Spiewający Klaus.jpg
Spiewający Klaus.jpg (85.24 KiB) Przejrzano 2520 razy

BoardROCKERZ.pl
Kontaktowanie:

Post13 paź 2011, 13:51

no haaaloo... czy ktos wreszcie sie zlituje i wrzuci foty?

Awatar użytkownika
intubia
Deska: North X-ride
Latawiec: Ozone Catalyst

Post13 paź 2011, 17:49

BoardROCKERZ.pl pisze:no haaaloo... czy ktos wreszcie sie zlituje i wrzuci foty?

Tylko proponuję linki na PW - w końcu nikt nie ma autoryzacji ;)

Awatar użytkownika
minolda

Post13 paź 2011, 18:57

intubia pisze:Tylko proponuję linki na PW - w końcu nikt nie ma autoryzacji ;)

nieee noooo.... chyba się znajdzie kilka bardziej grzecznych fotek, których nikt nie będzie się musiał wstydzić :wink:

Leeloo chyba jesteśmy jedyne, które nic sobie nie przegrały na miejscu i teraz z niecierpliwością czekamy aż ktoś coś wrzuci :pray:

BoardROCKERZ.pl
Kontaktowanie:

Post13 paź 2011, 19:46

no tak to jest jak się liczy na innych.... a ci co obiecywali milczą teraz.... hmmmmm.... Onzo??

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”