brazil ......rio de janeiro potrzeba info

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
janmiszczu
Kontaktowanie:

Post03 lut 2012, 20:09

Siema lece na miesiąc w marcu do Rio i szukam informacji od kogos kto byl i ogarnia gdzie mozna tanio spedzic tam czas na co uwazac.. biore sprzet lecz zastanawiam sie czy brac deske czy nie wypozyczyc na miejscu ( nie chece brac qivera . chce tam ogarnac dobrze Surfa i tez zastanawiam sie czy mozna kupc tam tanio Deske lub wypozyczyć wszelkie informacje beda przydatne

Do Polskiej szkółki znanej mi w paracurua jest okolo 2900km wiec szukam czegos do ogarniecia blizej .

Z góry Dzieki
Pozdrawiam Janek

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post05 lut 2012, 17:00

Czesc, przedwczoraj wrocilem z Brazylii, na koniec bylem 2 tygodnie w Rio (Niteroi) po Guariju. W samym rio jest dość ciężko z plywaniem, zarówno jeśli chodzi o spoty jak i wiatr.Około 2 h autem na północ w pobliżu Buzios (znana miejscowosc wypoczynkowa dla Rio ) jest okolica która lokalesi nazywają Pais dos mil lagos (kraj tysiąca lagun;)) Moze lekka przesada, ale laguna faktycznie była niesamowita. Wrzuce wiecej fot jak dotre na kompa ;)
Co do taniego spania to najlepiej chyba expedia lub standardowo taxi na lotnisku za informacje.
Uwaga, w Rio jest drogo, a nawet BARDZO drogo, na co wiele osób przyjezdzajacych z pL nie jest gotowa...ale nie zalowalbym ani reala ;))

janmiszczu
Kontaktowanie:

Post22 lut 2012, 19:19

dzieki wielkie ja ogarnąłem spanie w Marice to 1,5 godziny od rio i od miejsca o ktorym wspominasz naprawde blisko dzieki wielkie za info a i mam pytanie czy spotkales sie tam z wypożyczalniami desek surfingowych ? ile kosztuje taka przyjemnosc :)

Ps sory ze dopiero teraz pisze ale bez internetu swiat ogarnia sie lepiej .

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post23 lut 2012, 15:54

Yo, Marica bardzo spoko, niestety nie byłem tam na surf tylko nocą ;) Co do wypozyczalni i surfingu w ogóle - masz Buzios przecież, 7 plaz, rózne waruny, najlepsze chyba na Prea Breva....

[quote="janmiszczu"
Ps sory ze dopiero teraz pisze ale bez internetu swiat ogarnia sie lepiej .[/quote]

exatamente ;) :thumb: miałem dokładnie to samo dlatego relacja leży ... :wink: jeszcze chwilę może poleży.

pozdros i powodzenia w odkrywaniu ;)) !

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”