Dzięki MAX Jak za Tobą płynąłem, to raz było widać Ciebie, a za chwilę tylko latawiec Myślałem, że mam zwidy, a Ty za falą się chowałeś Jeszcze na takiej fali nie pływałem mimo, że pływam już prawie 9 m-cy Sie ma
widzę że kolejny głos z Trójmiasta chętny przetestować ZEEKO. Wiem że trochę tamtą okolicę zaniedbałem ale trudno jest być wszędzie
Jeżeli mogę poprosić o pomoc tzn. podaniu spotu i przekazania localesom że będzie możliwość przetestowania ZEEKO chętnie odwiedzę Wasz region, zwłaszcza że uwielbiam Trójmiasto i mam tam wielu znajomych- niestety nie związanych z kite'em
Daj proszę znać. Termin majówki niestety odpada bo jesteśmy poza krajem ale może to być jakiś week-end na prognozę. Myślę że warto też poczekać aż się jeszcze trochę ociepli
pozdróweczka
Andrek"
Także Panowie i Panie jak prognoza będzie optymistyczna umówmy sie na testy Zeeko. Andrek chętnie przyjedzie ze sprzętem i ocenimy czy warto w to inwestować, bo ja osobiście jestem mocno zainteresowany zakupem, a w Trójmieście nie ma jak się na tym przepłynąć. Jak coś więcej będę wiedział to dam oczywiście znać.