intar pisze:Fajne 2 godz po pracy zaliczone na Wierzbnie, szału to nie było ale popływałem do syta. Było max. 15-16 kt , ktoś jeszcze pływał na 10 ogólnie fajne popołudnie ,teraz przy napitku leczę pozimowe zakwasy...![]()
pozdrawiam
loer pisze:intar pisze:Fajne 2 godz po pracy zaliczone na Wierzbnie, szału to nie było ale popływałem do syta. Było max. 15-16 kt , ktoś jeszcze pływał na 10 ogólnie fajne popołudnie ,teraz przy napitku leczę pozimowe zakwasy...![]()
pozdrawiam
morze, Dziwnowek 9 pozniej 11 pozniej znowu 9 spod chmury przypieprzylo ok 30knts.......zaluje ze krotko i ze 7 nie napompowalem....pozdry
kolec pisze:loer pisze:intar pisze:Fajne 2 godz po pracy zaliczone na Wierzbnie, szału to nie było ale popływałem do syta. Było max. 15-16 kt , ktoś jeszcze pływał na 10 ogólnie fajne popołudnie ,teraz przy napitku leczę pozimowe zakwasy...![]()
pozdrawiam
morze, Dziwnowek 9 pozniej 11 pozniej znowu 9 spod chmury przypieprzylo ok 30knts.......zaluje ze krotko i ze 7 nie napompowalem....pozdry
A ja ze za pozno zjechalem z Kamienia Pom na Miedzyki :/.. Myslicie ze jutro wieczor jest sens na Gizyn lub Karsibór ? Bedzie ktoś cisnął ? Pozdrowa
oczopek pisze:Ciśnie ktoś może jutro gdzieś? Chętnie bym się z kimś zabrał, albo kogoś zabrał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości