Wyjazd lipiec 2012

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
ilonqa
Deska: Nobile
Latawiec: Slingshot/RPM
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post07 cze 2012, 17:32

a kiedy na to Rodos? kurde, ja mam czas ale z biletem lotniczym problem...;(

Awatar użytkownika
binkowscy1
Latawiec: Best kahoona 11,5

Post09 cze 2012, 09:32

Będę na fuercie od 15/7. Ciekawe jak będzie

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post12 cze 2012, 10:04

ilonqa pisze:hej, ja bym sie pisala, , jestem poczatkujaca ale chcialabym sie dalej poduczyc, sprzet juz mam tylko wiatru trzeba i tez mysle gdzie by tu uderzyc, nie myslales o Egipcie ??

ilonqa pisze:no to co polecacie i kiedy dla tych slizgajacych sie po wodzie bez fal !! ??? brazylia, egipt czy staw w pikutkowie ?

no jak masz już sprzęt i to w dodatku SS RPM :) to dawaj z nami do Somy w lipcu, my głównie na Slingach latamy :thumb:
Kilka osób już się zdecydowało, zainteresowanych sporo, tym bardziej , że jak chcesz rzeczywiście popływać w pewnych warunkach wiatrowych, nauczyć się czegoś nowego to trzeba jechać gdzie wieje stały kierunek i to non stop :idea: Nasze lokalne klimaty co najwyżej dobrze poimprezować w lipcu pozwolą:) Organizujemy wyjazd od 13 lipca w opcji 6 i 9-dniowej. Będziemy prowadzić szkolenia na każdym poziomie zaawansowania i wypożyczalnię sprzętu.
Szczegóły i kontakt :arrow:

http://kitepro.pl/soma_bay

spot; ... rewelacja! płaska płytka woda, ale jak chcesz coś agresywniej poskakać też masz kilkaset metrów dalej głębszą wodę z asekuracją motorówki :idea:

hotel; ... no lepszego nie znam.., a w kilku już byłem:) i w dodatku centralnie przy samym spocie :idea:

Warunki wiatrowe w lipcu bez komentarza...:)

pozdrawim

stiv a

Peleczka
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Cabrinha Nomad
Kontaktowanie:

Post12 cze 2012, 10:41

ja na Fuercie też od 15/7 w La Pared :)

Awatar użytkownika
binkowscy1
Latawiec: Best kahoona 11,5

Post27 cze 2012, 23:09

To pewnie jak z wąsy to jednym samolocikiem smigniemy

Jacaa
Kontaktowanie:

Post17 lip 2012, 21:28

Cześć,
Chcę wyjechać w najbliższy weekend (22.07) gdziekolwiek gdzie można w tym okresie popływać, przy okazji coś zwiedzić no i za dużo nie wydać :)

Myślałem cały czas o Fuercie, ale ceny aktualnie na poziomie 3000zł niestety nie wchodzą w grę. Aktualnie myślę o Rodos - czy to dobry kierunek w tym momencie?
Gdzie ewentualnie szukać ofert, jak wygląda opcja sprzętu - czy kupować quiver aby zabrać deskę, czy lepiej wziąć latawce i deskę wypożyczyć? Jeżeli ktoś coś wie na ten temat to proszę o info. Myślałem również nad Sardynią - nie znam jeszcze cen.

Jaca

kukuryku

Post17 lip 2012, 21:46

Jacaa pisze:Cześć,
Chcę wyjechać w najbliższy weekend (22.07) gdziekolwiek gdzie można w tym okresie popływać, przy okazji coś zwiedzić no i za dużo nie wydać :)

Myślałem cały czas o Fuercie, ale ceny aktualnie na poziomie 3000zł niestety nie wchodzą w grę. Aktualnie myślę o Rodos - czy to dobry kierunek w tym momencie?
Gdzie ewentualnie szukać ofert, jak wygląda opcja sprzętu - czy kupować quiver aby zabrać deskę, czy lepiej wziąć latawce i deskę wypożyczyć? Jeżeli ktoś coś wie na ten temat to proszę o info. Myślałem również nad Sardynią - nie znam jeszcze cen.

Jaca

Jak chcesz tanio i wietrznie to leć do egiptu (Soma Bay najlepiej). Mozesz sie zaklepać nawet w Safadze (Hotele Imperial Shams i Shams Safaga - ten drugi zazwyczaj dosć tanio można znaleźć) i na SOme łódka spływac z bazy obok. Z Hurghady nie bardzo jest sens codziennie śmigać , ale tam też masz niezłe spoty, ale do Somy im daleko.
jak bys się decydował jednak na Rodos, to mozesz śmignąć pod namiot Iteż po kosztach).
Jak byś się zdecydował podrzucić deskę dla znajomego, do prasonisi, z lotniska WAW w swoich bagazach, to quiver mogę ci pożyczyć (przysługa za przysługę) :))
Poazdr.

Haidi
Deska: North Gonzales
Latawiec: Best Kahoona
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post17 lip 2012, 22:24

Jacaa pisze:Cześć,

Jaca

Na rodos mozna kupic same bilety w samolocie czarterowym sprawdz na stronie wezyra koszt jak dzwonilem to 1200pln w obie strony + 120€ za quiver skuter to 10€\dzien wyszedl krzyskowi89
Wiem ze jeszcze itaka lata ale do nich nie dzwonilem. Na praso nie chca pozyczac sprzetu bez instruktora, ale moze sama deske beda chcieli. Daj znac jaki kierunek obrales

Pozdro
Marcins

Awatar użytkownika
yureksurfer
Deska: naish
Latawiec: Cabrinha
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 lip 2012, 20:56

we wtorek lece do Turcji Cesme Alacati jest last z Itaki ... 2600 za 2 tyg... Nie bylem ale poczytalem ze spot megakitowy.... a meteo ciagle na 2-3 gwiadki... moze ktos dołączy ?

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”