Bksa pisze ze
All riders must have a yearly Portland Port Permit – no day or week passes
Nomercy pisze:no ja plywam od kwietnia
Moja ulubiona miejscówka to New Brighton, ale od biedy moge sie kopsnac na Aisdele Beach, tylko, ze tam trzeba miec permit.
Nic to nie kosztuje, musisz jedynie zglosic sie do tamtejszego Councilu.
Michall,
a ten kierunek nie bedzie wchodzil na morzu w Poole???
Bo cos mi sie wydaje ze tak, a do Portland to dla mnie wyprawa 4godzinna, ale na morze w Poole moze bym sie skusil![]()
![]()
Michall pisze:myrcin pisze:Weymoth odpada bo jeszcze Olimpiada tam jest w sobotę
Mozna plywac. Na stronie bksa pisze ze w czasie olimpiady mozn w potland.w weymouth nie.
Prognozs wyglada niezle.wybieram sie.
artekg pisze:Michall pisze:myrcin pisze:Weymoth odpada bo jeszcze Olimpiada tam jest w sobotę
Mozna plywac. Na stronie bksa pisze ze w czasie olimpiady mozn w potland.w weymouth nie.
Prognozs wyglada niezle.wybieram sie.
Hey MIchale, widze ze warunki na Waymouth harbour jutro, czy tam mozna plywac czy raczej nie a jesli tak to gdzie??? no bo teraz olimpic i nie wiem czy pozwalaja, jesli ktos z londka leci ja sie pisze ale potrzebuje transport...![]()
Grego - kite&board pisze:Jak tam na południu? Pogoda latawcowa czy plażowa?
Grego - kite&board pisze:Jak tam na południu? Pogoda latawcowa czy plażowa?
Nomercy pisze:Grego - kite&board pisze:Jak tam na południu? Pogoda latawcowa czy plażowa?
wiesz, tu nie ma tajemnic. Prognoze mozna sobie za darmo sprawdzic np. TU:
http://www.bigsalty.co.uk/beach_guide.p ... dc=weather
w srode i czwartek gwizdek.
Bede w prawdopodobnie w czwartek w Hill Head ew. Poole wlasnie z tego powodu![]()
![]()
![]()
Artur - wyrwiesz sie w tygodniu na sesyjke??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości