kite w sierpniu/wrzesniu?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
paczka

Post14 sie 2012, 14:18

Witam!
Szukam kogoś chętnego do pokoju na wyjazd kajtowy. Myslałam o Egipcie np. Hurghada - Magawish Swiss za 2349 na 13 dni ale jestem otwarta na inne propozycje, mogę jechać wszędzie byleby wiało;) Kontakt:796729001, paczkavp@gmail.com
Pozdrawiam!

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post18 sie 2012, 12:19

jeśli mogę doradzić

Hurghada / Megawish nie jest najlepszą opcją;/ - choć wiem że jednąz najtańszych

byłem tam dwa razy - jasne, że "za mało" dośaiwdczeń - ale więcej zbierać TAM nie chcę :hand:

w tym okresie - na 14 dni pobytu - złapaliśmy ..1,5 dnia pałowania na 13tkach ;/
a i to wiatr wiał OD brzegu :idea:
więc nawet gdyby był silny i częstszy - pływanie nie byłoby dobre..

jakość "hotelu" oraz jedzenia w nim - pomijam, bo nie o to chodzi - jedno jest pewne - TAM nie przytyjesz :wink: :hand:

peace

paczka

Post20 sie 2012, 00:00

faktycznie nie brzmi to zachecajaco:/...
a jaki spot bys polecil na wrzesien??
warunki dla mnie nie sa wazne bo tez uwazam ze tu nie o to chodzi, najwazniejsze zeby wialooo!!:)

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post22 sie 2012, 15:42

paczka pisze:warunki dla mnie nie sa wazne bo tez uwazam ze tu nie o to chodzi, najwazniejsze zeby wialooo!!:)

TEGO niestety nie zagwarantuje Ci nikt - w żadnym miejscu w żadnym okresie :?

choć np za Brazylię na przełomie Listopada/grudnia jestem w stanie wziąć odpowiedzialność :hand:

Obrazek

my jesienią dajemy we dwie szkoły z duużąąą ekypą TU --> http://www.wake.pl/ofertawyjazdy/egipt-jesien-2012/

Obrazek

zapraszamy z nami :]

peace

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”