andrzejwodejszo pisze:a co sie stalo z tymi krzakami? Krzaku masz z tym cos wspolnego:)? tak na powaznie to wszyscy cali? kto polecial? w ciagu 4 lat widzialem w kadynach 3niebezpieczne sytuacjew najlepszej wystapil Przemek Skowron na fuelu krecacym kiteloopy. Staryyy nie wiem czy pamietasz, ale przejechales z 20metrow na brzuchu z predkoscia 40km/h
piekne to bylo
MWILCZ pisze:Ja rok temu na Polarisie podpłynąłem za blisko brzegu , zawadziłem o piach i się wypier........niczyłem. Wiatr był do brzegu.
Latawiec zrobił kilka kiteloopów, podrywając mnie za każdym razem. Wypieprzyłem 5 razy plecami i brzuchem o plażę. Wpadłem w żywopłot w którym wyciąłem gigantyczną dziurę i jak już latawiec spadł na ziemię to ja leżałem plecami na falochronie z kamieni.
Teraz wiecie dlaczego pływam w kasku (takim białym-- innych nie było).
A jeszcze, po całej akcji wyjąłem sobie z tylnej części uda patyk , taki 1 cm średnicy, i jakoś mi się już tego dnia nie chciało pływać,
Poszliśmy zobaczyć to miejsce i dokładnie widać było jak przebiegała akcja , ślady na piachu i w krzakach. Kumple nazwali tą dziurę w żywopłocie moim imieniem.
Teraz się z tego śmieje, ale wtedy nie było mi do śmiechu.
Noście kaski. Białe.
pabet pisze:potwierdzam fakt wycięcia dziury w żywopłocie sam to widziałem
na sobotę coś sie zapowiada
andrzejwodejszo pisze:aaaaa właśnie... zapomniałem odpisać znalezisko - w zeszłym tygodniu znalazłem na plaży w Kadynach ( po pływaniu ) pompkę żółto-czarną Peter Lynn - do odbioru w Olsztynie / ewentualnie w Kadynach jak będę leciał na pływanko
kolo pisze:Waldka znajomy zaktualizował fotki z zeszłotygodniowego pływania..
Może ktoś znajdzie siebie..
https://www.box.com/s/34a649575d658c137a99#/s/34a649575d658c137a99/1/363533097
Wełniacz pisze:Panowie ktoś w środę planuje Kadyny ? Ja mam urlop i się wybieram od rana ale każda prognoza co innego pokazuje ... Zawsze to w kupie raźniej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości