erde pisze:
ja osobiscie czesto wpadam do Loissin (w poblizu Lubmin - blizej do szzecina, gdzie mam mozliwosc noclegu u krewnych) super plaska woda i 3x1km plaskiej wody :>
No z ta plaska wodoa to nie jest tak dokonca na Loissin - zalezne jest to od kierunku i nie jest jej tak duzo jak na suhrendorf czy tez wiek.
W suhrendorf i wiek woda jest zreguly po kolana (zalezy od poziomu wody ) daltego jest duzo Flatu i to nawet jak wieje powyżej 25 węzłów
Niestety w Loissin takiej wielkiej plycizny niema dlatego przy brzegu wydaje sie ze jest extra Flat jednak im dalej tym glebiej co oznacza mala lekka falka/czop co nieonzacza ze miejsce jest zle
Dojazd z szczecina okolo 2 godz - jak trafimy na watache niemcow to niestety jedziemy zgodznie z przepisami co tyle zajmuje
Wracajac noca pocisnolem troche szybciej no i dostalem czerwienia po oczach. Mam nadziej ze jak to dotej pory bylo nie przysla mi mandatu do PL
Mimo wszystko Spot bardzo duzy polecam dla poczatkujacych i zaawansowanych szukajacych Flatu bo Fall na Wawe tam niema