ale Ty masz 3/4 z krótszymi nogawkami z tego co pamiętam, więc raczej spoko. Najważniejsze żeby na górze było ciepło - jak się ruszasz to nie zmarzniesz. No i nie wolno robić przerw na brzegu w mokrych ciuchach
Nie no, proponuję zmienić nazwę na NOWE GUTY Wszyscy na NG w niedzielę a tam taka zimna woda, kamienie na dnie po prawej stronie i jeszcze kierunek nie jest idealny Joke taki
Apropos temperatury wody w Zegrzu to termometr na stacji pomiarowej w Serocku na stacji benzynowej w piatek pokazywał 14 stopni ale to jakas sciema bo w piance 4/3 z krótka nogawka bylo w miare cieplo w wodzie. Ale generalnie jest płytko wszedzie podobnie jak w Wiśle Piękne pierwsze jesinne pływanko nam się szyuje
wczoraj ( koło 16tej ) na WDW zostawiłem piankową lycre czarną quicksilvera jeżeli ktoś znalazłi wział ze sobą to dajcie znać. dzwoniłem do recepcji ale ochrona 2 godziny pozniej już jej nie znalazła. tel 660 44 99 43 albo priv. pozdr
dalismy z norbkiem ciala bo ostatni schodzilismy a ona na murku byla.W sumie mialem ja ogarnac ale zapomnialem bo byla tam zaraz za domkiem na doniczce. takze nikt po nas juz nie zostal.