Było kilka osób, większośc z tych co pływają do pierwszych lodów, szczegóły na filmie http://youtu.be/XOLTy7KDuHY
Mam jeszcze jeden film z wody ale w obróbce bo za długi.
pozdrawiam Krzysztof
Dziadekk pisze:Wybiera się ktoś w piątek kierunek Wierzbno ? Przy takiej prognozie jak na windguru z 11 chyba nie warto co nie ?
loer pisze:Plywal ktos oprocz mnie i Artura wczoraj na morzu??7m nomad zdepowerowany do granic mozliwosci a tu dalej grubo
SebaB pisze:loer pisze:Plywal ktos oprocz mnie i Artura wczoraj na morzu??7m nomad zdepowerowany do granic mozliwosci a tu dalej grubo
A no pływał. Miałem 8 RPM i pierwszy raz zwątpiłem w połączenie trapez-kite. Zastanawiałem się kiedy nie wytrzyma, a depower zaciągnięty do końca. To się nazywa RODEO
macsurf pisze:SebaB pisze:loer pisze:Plywal ktos oprocz mnie i Artura wczoraj na morzu??7m nomad zdepowerowany do granic mozliwosci a tu dalej grubo
A no pływał. Miałem 8 RPM i pierwszy raz zwątpiłem w połączenie trapez-kite. Zastanawiałem się kiedy nie wytrzyma, a depower zaciągnięty do końca. To się nazywa RODEO
Dramatyzujecie...
macsurf pisze:SebaB pisze:loer pisze:Plywal ktos oprocz mnie i Artura wczoraj na morzu??7m nomad zdepowerowany do granic mozliwosci a tu dalej grubo
Dramatyzujecie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości