Na południowym brzegu byłem pierwszy raz w tym sezonie, ale po linii śmieci wyrzuconych przez wodę widać że poziom jest niższy.Qba-EPP11 pisze:Wody ubyło czy mi się wydaje?
Na południowym brzegu byłem pierwszy raz w tym sezonie, ale po linii śmieci wyrzuconych przez wodę widać że poziom jest niższy.Qba-EPP11 pisze:Wody ubyło czy mi się wydaje?
domelq pisze:Co do stacji meteo myślę, że należy założyć, że lista zdeklarowanych osób jest wiążąca. Każdy kto się na nią wpisał raczej wiedział co robi.
Proponuje podać numer konta a my wszyscy dokonamy wpłaty podając w tytule przelewu nicka z KF. Im szybciej zaczniemy tym szybciej będziemy się cieszyć nową stacją
desperadek pisze:Na południowym brzegu byłem pierwszy raz w tym sezonie, ale po linii śmieci wyrzuconych przez wodę widać że poziom jest niższy.Qba-EPP11 pisze:Wody ubyło czy mi się wydaje?
rolmigo pisze:domelq pisze:Co do stacji meteo myślę, że należy założyć, że lista zdeklarowanych osób jest wiążąca. Każdy kto się na nią wpisał raczej wiedział co robi.
Proponuje podać numer konta a my wszyscy dokonamy wpłaty podając w tytule przelewu nicka z KF. Im szybciej zaczniemy tym szybciej będziemy się cieszyć nową stacją
proponuję powołać skarbnika, który zbierze pieniądze i będzie czuwał nad wydatkami. może kolega Mikolpa by się podjął tej funkcji równolegle z prowadzeniem negocjacji związanych z lokalizacją.
ja z Jareckim podejmiemy się doboru podzespołów (na wzór naszej kunickiej stacji), montażem, konfiguracją oraz serwisem i konserwacją.
...
rolmigo pisze:
jako motywację proponuję aby w zamian za zaangażowanie wszyscy w/w zostali zwolnieni ze składki wpisowej??
co na to grono zainteresowanych??
Mikolpa pisze:Jeżeli jest 20 chętnych to po 50zł. Teraz trochę cisza na forum, chyba sezon urlopowy i boję się że teraz będzie z 10 osób, które wpłacą.
Mikolpa pisze:Podłączenie do internetu.
Niestety nie dostaniemy tego od DPS. Musimy sami zapewnić jakieś łącze. Koszt 50-80 miesięcznie. Trzeba przemyśleć jakie?
Jeżeli nie chcemy ponosić takich kosztów co miesiąc to dogadałem temat z właściciel miko sport i powiedział że weźmie to na siebie, jeżeli udostępnimy mu dane ze stacji.
Mikolpa pisze:Cześć.
Zbiórka kasyto lubię, mogę się tym zająć.
A tak na poważnie to chyba najlepiej jak podam nr konta i wszyscy wpłaca. Tylko pytanie po ile się składamy??? Koszty podał rolmigo.
Jeżeli jest 20 chętnych to po 50zł. Teraz trochę cisza na forum, chyba sezon urlopowy i boję się że teraz będzie z 10 osób, które wpłacą.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości