EUROTRIP WRZESIEŃ

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
pawel.pozlewicz
Deska: Asylum 134 + Verdict Boots
Latawiec: Slingshot RPM 7+9+12

Post25 sie 2013, 13:21

Siema wszystkim!!! :hand:

Wpadliśmy z kumplem na pomysł Kajtowego Eurotripa po południowej części Europy we Wrześniu. Mam na myśli Francję, Hiszpanie i co tam się jeszcze urodzi. Miejscem docelowym jest Tarifa. Termin to druga połowa Września czyli jakoś po 15 do końca :) Narazie jest nas dwóch ale im więcej tym lepiej. Zapraszamy wszystkich chętnych. Generalnie plan obejmuje spanie w namiotach na spotach i jak najwięcej pływania. Narazie mam dwa miejsca wolne w aucie, bierzemy dużą trumnę także sprzęt powinien się zmieścić bez problemu.

Zapraszam Serdecznie bo my jedziemy na pewno a kto przegapi ten będzie żałował!!! :thumb: :thumb: :thumb:

PS. Jeżeli macie jakieś pytania to piszcie :)

pawel.pozlewicz

Post26 sie 2013, 16:52

Proponowana przeze mnie trasa wygląda tak
Mapa.jpg
Mapa.jpg (106.13 KiB) Przejrzano 845 razy

Trasę można dowolnie modyfikować i dopasować do prognozy i oraz skrócić lub wydłużyć. Generalnie 100% luzu i jedziemy tam gdzie nas czeka dobre pływanie :)

pawel.pozlewicz

Post26 sie 2013, 20:32

Mamy już trzech "oficjalnych" uczestników! Poszukujemy czwartego żeby zapełnić auto :) No i jak będzie więcej chętnych to zmotamy większy/dodatkowy transport :thumb:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”