Jaki najtańszy Last Minute do ElGouna na 2 tygodnie

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
wzalwert

Post04 lis 2013, 11:04

Witajcie,

coś nie mogę znaleźć żadnej fajnej oferty do El Gouny w najbliższym czasie. Chcę pojechać na 2 tygodnie, sam (mogę być w pokoju z kimś). Ważne dla mnie żeby był to ośrodek z All Inclusive i to taki, który ma również swój bar na plaży (czyli coś jak Ocean View, Rihana).

Pls help.

wzalwert1@poczta.onet.pl

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post04 lis 2013, 12:55

no to sobie odpowiedziałeś - z tego co wiem tylko te dwa mają bar przy spocie (Rihanna ma oferty na rihanna Inn i Resort - teoretycznie są to dwa hotele z różnym standardem pokoi, ale jest na tyle dużo miejsc w hotelu, że ja mieszkałem w Resort, chociaż płaciłem za Inn - chyba 50-100zł różnicy). Ostatnio była nawet niezła oferta na Ocean View, który jest nieco lepszy podobno niż Rihanna. Co do cen to ciężko znaleźć teraz coś dobrego, bo po pierwsze jest szczyt sezonu (nikt nie zauważył, że turystów nie ma), po drugie jest mało samolotów latających do Egiptu, a po trzecie jak tylko zaczynają się sprzedawać wycieczki to biura podbijają ceny. Najgorsze, że chcesz lecieć sam...

Awatar użytkownika
Sigi
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post04 lis 2013, 13:14

wzalwert pisze:coś nie mogę znaleźć żadnej fajnej oferty do El Gouny w najbliższym czasie......

I chyba nie znajdziesz. Przypomina mi się wypowiedź sprzed kilku miesięcy jakiegoś gościa z branży turystycznej, który stwierdził, że biura skończyły sprzedawać wycieczki po kosztach, lub nawet poniżej byle wypełnić samolot. Mniej ludzi po wyższych cenach - miej roboty a kasa taka sama.

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post04 lis 2013, 19:03

Dokładnie

Nie ma co liczyć na lasty na Egipt - samolotów wciąż lata mniej niż normalnie ale latają obłożone w 100%.

Biura trzymają standardowe ceny a miejsca sprzedają się bardzo szybko, sytuacja odwróciła się o tyle że jeśli chce się polecieć w "gorącym terminie" to trzeba pomyśleć o rezerwacji dużo wcześniej niż kiedyś.

Pozdr
Lussik

dennis
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post04 lis 2013, 20:57

ja kilka dni temu zabookowalem Soma Bay w terminie sylwestrowym. Tak drogo do Egiptu jeszcze nie lecialem....Tlumaczenie podobne - malo miejsc w samolotach.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”