Egipt-marzec 2010, Makadi Bay + rejs po Nilu.

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Mondy
Deska: *** NOBILE ***
Latawiec: OZONE, NOBILE
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post16 lis 2009, 23:46

Witam.

Postanowiłem połaczyć przyjemne z pozytecznym. Za 2950zł 2 tygodnie (marzec) w Egipcie. I tydzien to rejs po nilu i zwiedzanie pierdół (robie to dla mojej dziewczyny), II tydzien hotel Serenity Makadi, jakies 3km na poludnie od tamtejszego kite-spotu.

Co o tym myślicie?

Wylot z Katowic. Jak ktos chętny to zapraszam.

Radek GSR750
Deska: brak
Latawiec: brak

Post07 lut 2014, 10:41

Mondy pisze:Witam.

Postanowiłem połaczyć przyjemne z pozytecznym. Za 2950zł 2 tygodnie (marzec) w Egipcie. I tydzien to rejs po nilu i zwiedzanie pierdół (robie to dla mojej dziewczyny), II tydzien hotel Serenity Makadi, jakies 3km na poludnie od tamtejszego kite-spotu.

Co o tym myślicie?

Wylot z Katowic. Jak ktos chętny to zapraszam.

Cześć
Możesz coś napisać jak tam było. Szukam w miarę możliwości aktualnych informacji na temat MAKADI BAY.

Pozdrawiam
Radek

Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post07 lut 2014, 13:35

makadi na kita nie bałdzo.
150x150m płycizny (czy coś w tym stylu) po południowej stronie zatoki na on-shore, z obu stron ograniczonych pomostami. do tego rafki.
głębiej w zatoce, gdzie śmigają ws-y stoją duże łodzie, hotele grodzą wodę swoimi bojkami.
jedyna w miarę atrakcyjna opcja, to żeby wypłynąć motorówką na lagunkę sahl hasheesh i to jest ciekawe doznanie.
szkoda kasy na takie zatoczki jak makadi czy sahl hasheesh...
soma rzut beretem znaaaaaacznie lepsza.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”