Hej,
Wybieram się za tydzień do El Gouny na tydzień. Chciałem się podpytać o poradę w kwestii ubezpieczenia od sportów ekstremalnych. Biuro podróży oczywiście nic w tym temacie nie oferuje, a Euro 26 już nabyć nie mogę. Jakieś sugestie?
kordi123 pisze:Widzę, że cwaniak się znalazł:
viewtopic.php?f=14&t=49271&hilit=ubezpieczenie
Tylko dlatego, że dwa lata temu założyłeś wątek z podobnym pytaniem, to nie masz chłopie monopolu na pouczanie innych. Wtedy też Ci ktoś mógł napisąc "opcja szukaj".
BTW. Ja szukam ubezpieczenia na konkretny wyjazd, a nie całorocznego.
onzo pisze:To może zanim zaczniesz sam kogokolwiek pouczać to ogarnij trochę zasad jakiegokolwiek forum i zauważ, że najpierw się szuka, a później ewentualnie zadaje się pytania. Nie napisałeś czego szukasz, napisałeś, że jesteś za stary na euro26. Ubezpieczenia się szuka u agenta ubezpieczeniowego, a zapewniam cię, że taniej wyjdzie ubezpieczenie całoroczne.
Do tego zauważ też, że podczas gdy ja zrobiłem wcześniej wywiad wśród ubezpieczycieli i ja wiem ile poszczególne firmy krzyknęły za konkretny pakiet, o tyle Ty nawet nie tknąłeś palcem, żeby nawet napisać normalnego posta, w którym wysiliłbyś się chociaż odrobinę na określenie czego potrzebujesz.
Aha - brawo - długo Ci nie zajęło znalezienia mojego posta, proponuję w takim razie poszukać dokładnie bo jest jeszcze kilka innych ciekawych tematów.
michalis1 pisze:Polecam porównywarke https://www.inseco.pl/ a konkretnie ubezpieczenie uniqua.
Z uwzględnieniem sportów ekstremalnych, OC, zwyzka za bagaz wyjdzie jakies 10 PLN /dzien
Miałem okazje korzystać z "likwidacji szkody" po kontuzji w soma bay- bezkosztowo info przez skype na infolinie, bez zarzutów
pzdr Michal
mecalac pisze:Odnośnie El Gouny musisz wymóc na ubezpieczycielu na piśmie, że w razie czego obsługa będzie w szpitalu w samej El Gounie. Jest to prywatny szpital i przy tym cholernie drogi. Były już akcje, że ubezpieczyciel wysyłał do jednostki w Hurghadzie, a uwierz mi, że poziom tam jest diametralnie inny.
Sonix pisze:Wejdź na stronę easy surf travel oni organizują wyjazdy do El Gouny i tam też mają info odnośnie ubezpieczenia gdzie ubezpieczyciel ma umowę z tamtym szpitalem. Jeśli masz mniej niż 36 lat zerknij na stronę planeta młodych tam możesz wykupić tanio roczne ubezpieczenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości