Wlasciwie jakiegos wielkiego cisnienia nie ma, ale tez Zatoka jest daleko i ciezko sie wybrac.. Myslalem ze cos w okolicy sie moze znajdzie aby pierwsze kroki postawic:)
Dzieki za info.
raffek pisze:Witam.
Jestem nowym uzytkownikiem i chce sie nauczyc plywac. Posiadam na wyposazeniu (odziedziczony po koledze) latawiec 13 m^2 + deske (podobno za dluga na plywanie, ale do nauki w sam raz).
Czy w Mietkowie jest jakas szkolka(wiem ze windsurfingowa jest)? Czy tam mozna wypozyczyc sprzet + wykupic szkolenie? Ewentualnie jakies inne miejsce niz Mietkow w okolicy Wroclawia, gdzie moznaby rozpoczac nauke?
Dzieki z gory za pomoc i informacje.
Pozdrawiam,
Rafal
Mikolpa pisze:Jeżeli wolisz samemu na jeziorach to też się da, ja jakoś pływam![]()
Fikus pisze:Lepsze euro i tylko trochę dalej.
Zastanawia mię ten jutrosin... wierw na 3 strony był wywód że wykluczone bo sinice bo wodorosty, teraz znowu odwrotnie. Na mietku potłuczone szkło i badyle, na supie gonią, na buczyne nie wieje, zatoka daleko i sinice, a jutro berek. Idzie odlecieć.
Piotrbyku pisze:Pawel dmucha mocniej na Lagunie ? To ja sobie chyba odpuszczammi o kita chodzilo ja sie na takie tam nie nadaje :'-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość