Amerykanin pisze:Pierwszy raz w moim wieloletnim kitowaniu nie dałem rady.
SWIRUS pisze:Amerykanin pisze:Pierwszy raz w moim wieloletnim kitowaniu nie dałem rady.
Gdy zobaczylem, że kolo poludnia nad morzem juz było 30 kts to wybrałem bardziej przyjazne miejsce
Popołudniem pewnie tam było średnio koło 40 kts znając właściwości tego kierunku - szkoda nerwów bez względu na wielkość latawca
Pozdro!
B@Rm@m pisze:SWIRUS pisze:Amerykanin pisze:Pierwszy raz w moim wieloletnim kitowaniu nie dałem rady.
Gdy zobaczylem, że kolo poludnia nad morzem juz było 30 kts to wybrałem bardziej przyjazne miejsce
Popołudniem pewnie tam było średnio koło 40 kts znając właściwości tego kierunku - szkoda nerwów bez względu na wielkość latawca
Pozdro!
Jedni używają wiatru a inni techniki
Pozdro!
B@Rm@m pisze:SWIRUS pisze:Amerykanin pisze:Pierwszy raz w moim wieloletnim kitowaniu nie dałem rady.
Pozdro!
Jedni używają wiatru a inni techniki
Pozdro!
kornik pisze:Hej
wybiera się może ktoś na trzebież?
na kamerce widać ze na kingsize spokojnie dmucha
http://83.19.186.220/
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości