...a to dopiero poczatek

Fikus pisze:zamieszczam video promujące dr Mikolpa do miana hardkora z jeziora
Kuba90 pisze:Witam, wracając do sprawy z Berzdorfer See, rozmawiałem z kolegą który pracuje w Niemczech i wyszedł z pomysłem, ze może spróbować napisać petycje po niemiecku do urzędu miasta jak i do zarządu spółki opiekującej się tym akwenem. MOje pytanie jest takie czy ktoś wie jak się robi taką interaktywną petycje żeby można było ją potwierdzać np. mailem...bo zebranie podpisów fizycznie w dużej ilości będzie stanowiło duży problem?
Kuba90 pisze:to jest stronka do pisania takich internetowych petycji?
Kuba90 pisze:Tak, tylko, że jak roześlemy petycje na ogólne kiteforum nie tylko Wrocław to może się więcej wpisze....z tym co piszesz to dobre jest na artykuł do tej gazety a jednak w petycji musi być jakieś wytłumaczenie i prośba o jakieś porozumienie a nei tak że rzucimy 3 wymagania wobec nich i po sprawie bo nawet tego nie rozpatrzą...dlatego chce aby wszyscy oblatani w temacie pomyśleli nad dobrym tekstem ja dopiero w tym sezonie zacząłem przygodę z kitesurfingiem i jeszcze może nie znam wszystkich argumentów jak nakłonić Niemców do zmiany decyzji...jeśli chodzi o profity to miałem na myśli np. to ze jak przyjezdzalismy to jednak berzdorfer pobieral od nas kase za parking i to jest już dla nich jakiś argument żeby nas nie stracic...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości