WKL Journey -> El Gouna 9 marzec

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post07 mar 2006, 14:55

GURU 10.5 pisze:kolejne meteo posłane do Rolnika i Fuu-1 ;*pooglądajta sobie ,jak chceta* :lol:

Meteo czy nie meteo, w każdym razie ruszamy i czy będzie wiało, czy nie ( a niepoprawny optymista taki jak ja wie ze bedzie wiało ) to i tak wyjazd będzie na prawdę zajefajny :) WKL squad daje rade w każdych warukach :)

A i czas wyjaśnić pogłoski : tak jadę :) Niestety nie udało się zrobić planowanej niespodzianki w RSZ, ale cóż - następnym razem zaskocze ich na pewno !

ps. dzięki Koniu za zadanie właściwego pytania we właściwym momencie :wink:

eska

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post07 mar 2006, 15:10

eska pisze:
Meteo czy nie meteo, to i tak wyjazd będzie na prawdę zajefajny :) WKL squad daje rade w każdych warukach :)

ani przez chwilę w to nie wątpiłem :lol: i cały czas trzymam kciuki :thumb:

po prostu chłopaki prosili o prognozę i......ją dostali ;
nie to, żebym się "wyrywał"przed szereg , w żadnym wypadku :wink: .
pozdrowienia :hand:

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post09 mar 2006, 12:57

haha... dolaczam do Was 17tego :D
see you

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post09 mar 2006, 13:51

eska pisze:
Meteo czy nie meteo, w każdym razie ruszamy i czy będzie wiało, czy nie

....to, do zo.... nad wo... 8)

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post09 mar 2006, 14:06

GURU 10.5 pisze:....to, do zo.... nad wo... 8)

Aj :wink: jedziesz ? :D

serio serio :) fajowo !

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post09 mar 2006, 15:43

Dzieki Guru mniejwiecej sie sprawdzilo wczoraj na 7 - 9 mocno zdepowerowane dzionek rewelacja zgodnie stwierdzilismy ze na wodzie dochodzilo do 36+ wezlow .Zmierzone na ladzie 32.Dzisiaj lupalo bo trudno to nazwac wiatrem .Lekki ofshore i dupniecia chyba do 40 wezlow po czym spadki do 12.Fajowo :? rozdziewiczylem 6 i dalo rady nawet poskakac.
Miejscowka jest super jak ktos ma jeszcze watpliwosci gdzie udezyc a byl rozczarowany magawishem lub alladynem to tu naprawde warto zawitac czemu to napisze po powrocie jak wrzuce kilka fotek zeby nie bylo ze sciemniam :wink: .Pozdro for all

Ps.maja genialnego instruktora moja po trech dniach nie tylko sie nie zrazila ale przeplywa pierwsze metry jestem w szoku polecam.

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post09 mar 2006, 16:07

rolnik pisze:Dzieki Guru mniejwiecej sie sprawdzilo wczoraj na 7 - 9 mocno zdepowerowane dzionek rewelacja zgodnie stwierdzilismy ze na wodzie dochodzilo do 36+ wezlow .Zmierzone na ladzie 32.Dzisiaj lupalo bo trudno to nazwac wiatrem .

...... przy tym kierunku WNW wiatr ma właśnie taką charakterystykę, ale jutro jest już NW więc powinno być dość równo i dobrą "działkę" :wink: mniej (lecz ciągle na małe latawce).
w piątek podeślę Ci meteo-niespodziankę na priv. :hand:

Awatar użytkownika
POL-3
Kontaktowanie:

Post09 mar 2006, 19:06

:oops: 8) :wink:

dziewczyna tez sie za kajta zawziela, bo jesli ktos jej prezentuje koszulke "Kajt Zona" to cisnienie wzrasta

ja tylko pokazalem co i jak

jutro dopiero jak bedziemy mogli zejsc na 7m to bedzie jezdzila :P

Pozdro

POL-3'styler

P.S. bylbym zapomnial... czekam na ekipe z polski, wreszcie bedzie jakies wyzwanie zebym wyszedl na kite'a bo poki co jak mocniej wialo to musialem dopilnowac zeby chociaz ktos w El Gounie plywal przy jakims rozsadnym wietrze na ws'ingu
[/list]

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post10 mar 2006, 18:52

Rolnik i Fuu-1 aktualne meteo *Real Power by Guru * poszło na priv

bedziecie mieli niedz. pon. trochę przerwy w pływaniu to może wstawicie jakieś foty :?: naturalnie aby podgrzać atmosferę tu ....nad Wisłą ,ponieważ patrząc na kolejne długoterminowe mapki można dojść do wniosku ,że wiosny u nas po prostu w tym roku nie będzie i już.....:roll: :hand:

Awatar użytkownika
Spider

Post12 mar 2006, 22:50

Ogladam prognoze dla El Gouny na windguru i jest jakas niestety zupelnie slaba, jakby tam w ogole nie wialo.

Na jakim serwisie mozna znalezc najbardziej realistyczna prognoze dla tego miejsca ?

Gość

Post18 mar 2006, 07:58

Podsumowujac bo jestem juz w Polsce. Wyjazd udany .Na 14 dni 3 dni bez wiatru ale za to z super klimatem .Reszta to dni z wiatrem od rana do wieczora :lol: ,najczesciej uzywane latawce to 12 i 9 .
Zycze wszystkim takich wyjazdow .Fotki beda jak sie ogarne.
Jak chodzi o kurs ?
Adam przekonal moja Sylwie do wody duzych latawcow i wiatru.Potrafi plywac tam i spowrotem robi zwrot i zna teorie skoku :lol: .Gdyby nie ostatnie dwa dni z wiatrem +- 30 knotow pewnie pierwsze kontrolowane skoki miala by juz za soba .Dzieki Adam :beer:

Drugi tydzien byl pod znakiem odlotowej WKL squad pod ktory podpielismy sie bez pytania :wink: .Czas lecial jak szalony 4rano koniec bibki 7 na spocie dzialo sie ..........Dzieki; mam nadzieje ze to nie ostatnie spotkanie :wink:
Nie omieszkalem wyprobowac "konskiego "latawca 9 metrowej cabrhiny s.b. .Dla mnie bomba .Nie bede pisal recenzji 8) po godzinie latalem jak na swoim.Na szkwalisty mocny wiatr nie widze innej opcji :!:

Wreszcie Red Sea Zone czyli Zimas Marta Andzej i cala obsada dzielnie stojaca na strazy pozadku na spocie - tak trzymac jest super szkoda ze czas u Was leci tak szybko a do nastepnego przyjazdu tak daleko :cry:

Pozdrawiam Rolnik

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post18 mar 2006, 08:00

:shock:

Awatar użytkownika
Spider

Post25 mar 2006, 23:26

Bylem tam 16-23.03. Przez pierwsze 3 dni super plywanie. Pozniej wiatru mniej, ale za to cala ekipa naprawde super.
Ciesze sie ze moglem niektorych forumowiczow poznac w realu :-) pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pitter
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 13:26

Potwierdzam słowa mojego przedmówcy, który spóżnił się na statek i dopłynął na niego prywatną motorówką.. Niezły lans bracie :D :D
A ekipa WKL super.. Jak popracuję trochę nad moim pływaniem, może mnie przygarniecie do siebie..?? Byłoby w kancik!!
:jive:
Pozdro
Pit

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”