boldek pisze:Postaram się wyleczyć kaca do tej godz.Ewentualnie poproszę Cię o transport, bo Swarzewo masz po drodze, a z tego co pamiętam, to jeździsz kombi
felo82 pisze:Siema.
Jestem w Kuznicy, mewy maja ciezko zeby leciec pod wiatr, lewituja troche, wiec chyba na 9m jest OK. Nie ma tylko miejsca do startu i sie zastanawiam co robic.
felo82 pisze:Ja pojechalem na Kapra jednak, jakies male miejsce do startu znalazlem. Dokladnie, bylo wszystko, snieg, slonce, raz na 9m mocno, raz musialem wracac z buta, ale gdyby techinka byla lepsza to pewnie bym nie musialJeżeli chodzi o Kuznice to lodu nie ma, ale plazy brak. Chyba, ze zajechalem na inny spot, bo troche ich nie kumam tych nazw.
namor pisze:felo82 pisze:Ja pojechalem na Kapra jednak, jakies male miejsce do startu znalazlem. Dokladnie, bylo wszystko, snieg, slonce, raz na 9m mocno, raz musialem wracac z buta, ale gdyby techinka byla lepsza to pewnie bym nie musialJeżeli chodzi o Kuznice to lodu nie ma, ale plazy brak. Chyba, ze zajechalem na inny spot, bo troche ich nie kumam tych nazw.
Jadąc z Władysławowa jest plaża przed portem w mieście gdy druga jest za Czerwoną Oberżą i pomostem. Wjazd w Hallera przed Informacją Turystyczną.
Na kampingach jest generalnie mało plaży gdy to niezbyt ekonomiczne
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 16 gości