Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
kawa
Deska: RLB SPLIT, SU-2
Latawiec: SLINGSHOTy
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post28 maja 2015, 10:02

Mikolpa pisze:Jak dla mnie to dzisiaj chyba najgorsze pływanie w tym roku. Nie miałem mocy w nogach, rękach, brakowało na latawcu, na desce.... na wszystkim :doh: nie wiem czy było aż tak źle czy po prostu byłem przemęczony :?

ch..wo było- co tu dużo roztrząsać, chyba że ktoś lubi jak wiatr zdycha do zera...czasu było mało- godzina na dojazdy, godzina pływania= wskaźnika zadowolenia do dupy, ale i tak lepiej niż w pracy :twisted:

Awatar użytkownika
Piotrbyku
Deska: BraCuru , Moses -Onda
Latawiec: Soul, Soul ,Soul, Capa
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 70 razy

Post28 maja 2015, 12:27

co ty wiesz o dużych deskach :D :D wczoraj mój monsterdoor miał wolne i odpoczywał

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post28 maja 2015, 12:28

kawa pisze:
Mikolpa pisze:Jak dla mnie to dzisiaj chyba najgorsze pływanie w tym roku. Nie miałem mocy w nogach, rękach, brakowało na latawcu, na desce.... na wszystkim :doh: nie wiem czy było aż tak źle czy po prostu byłem przemęczony :?

ch..wo było- co tu dużo roztrząsać, chyba że ktoś lubi jak wiatr zdycha do zera...czasu było mało- godzina na dojazdy, godzina pływania= wskaźnika zadowolenia do dupy, ale i tak lepiej niż w pracy :twisted:

mi się podobało :Dzawsze jak byłem na Mieciu to był Mikolpa , ostatnio dwa razy byłem bez niego i super pływania ???????? przypadek ????? :lol:

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post28 maja 2015, 12:37

ciurek pisze:
Biały84 pisze:pare forek z dzisiejszego plywania:)

Ale pokraczną pozę załapałem tragedia :)

:)

Ty masz pokraczną pozę ??? to co ja mam powiedzieć o swojej :D

jaczyno
Deska: clash 136
Latawiec: CORE gts II 9m; xr3 12m

Post28 maja 2015, 13:33

Wie ktoś może jak dokładnie jest z tym Bärwalde See (Eurosee)?
Słyszałem, że też juz jest zakaz dla kite... mam nadzieje, że sa to tylko plotki bo na sobotę zapowiada się tam pływanie...

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post28 maja 2015, 13:50

Przechwytywanie.JPG
Przechwytywanie.JPG (105.98 KiB) Przejrzano 2665 razy

czyli nie :(

ja tam w tym roku pływałem ,byli niemcy i było spoko

Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post28 maja 2015, 14:15

Piotrbyku pisze:
kawa pisze:

mi się podobało :Dzawsze jak byłem na Mieciu to był Mikolpa , ostatnio dwa razy byłem bez niego i super pływania ???????? przypadek ????? :lol:

To nie mam dla Ciebie dobrych informacji. Mam podpisaną umowę z Mieczysławem na czas nieokreślony :P
Ewidentnie wczoraj byłem bez mocy, nie miałem po prostu dnia i dlatego pływało mi się źle. Ale warunki też nie ułatwiały. Bardzo nierówno, czasami spore dziury na kierunku do brzegu i przy startach/ładowania było ciekawie. Posadziłem swojego rebela komuś na głowie bo mi przepadł podczas lądowania 5m nad ziemią, jak odpinałem bar to dostałem innym latakiem a jak się obróciłem to zobaczyłem jak kite Kawy pięknie spada jak liść do wody :? Na koniec udane zdejmowanie czyjegoś kite z drzewa za co dostałem opr. :? z tego co widziałem w kilku innych przypadkach też niewiele brakowało.
Nie mój dzień i tyle o wczorajszym.

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post28 maja 2015, 14:25

Przechwytywanie.JPG
Przechwytywanie.JPG (62.72 KiB) Przejrzano 2647 razy

to trudno :D to w sobotę będę musiał pojechac na inny spot :D :D ale nie powiem Ci gdzie po co psuć dobrą pase :D :D
Ostatnio zmieniony 28 maja 2015, 15:24 przez Piotrbyku, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post28 maja 2015, 14:37

Z tą sobotą to jak na razie lipa bo WG nie pokrywa sie z ICM.
Ale jak wypali to też planuje sie zjawić.

Awatar użytkownika
Mikolpa
Deska: SU-2 Prorider 140, Trans 153
Latawiec: Rebel 10,12,14, Addiction 18
Postawił piwka: 126 razy
Dostał piwko: 142 razy

Post28 maja 2015, 15:53

Piotrbyku pisze:
to trudno :D to w sobotę będę musiał pojechac na inny spot :D :D ale nie powiem Ci gdzie po co psuć dobrą pase :D :D

:evil:
Po tym do głowy przyszło mi tylko jedno stwierdzenie
Ostatnie słowa pana Liwko
[video] https://m.youtube.com/watch?v=i53C7uQkpig[/video]

Tak poza tematem pływania to filmik mnie rozkłada za każdym razem jak go widzę, słowa, akcętowanie i mimika twarzy mega, gra aktorska obu Panów jak dla mnie mistrzostwo świata

r.sidor
Deska: north select
Latawiec: north/vegas, rebel, evo
Dostał piwko: 1 raz

Post28 maja 2015, 17:10

jaczyno pisze:Wie ktoś może jak dokładnie jest z tym Bärwalde See (Eurosee)?
Słyszałem, że też juz jest zakaz dla kite... mam nadzieje, że sa to tylko plotki bo na sobotę zapowiada się tam pływanie...

jak pojedziesz na złą plażę to są zakazy, pływać można oficjalnie tylko na jednej z nich - od północnego brzegu, więc nie wszystkie kierunki wchodzą. ostatnio już był z powrotem parkomat, 1e/godz, więc podnieśli trochę cenę i kontrolują więc radzę zapłacić. dojazd z głównej drogi odwrotnie niż do wioski barwalde - to znaczy skręt naprzeciw początkowo asfaltem, a potem z 1,5 km szutrem i jezioro widać dopiero na sam koniec, najpierw pola i lasy, strzałki bodaj na surfbereich czy jakoś tak i zakaz ruchu nie obejmuje właśnie dojazdu na spot. powodzenia!
a wczoraj dla mnie był super dzionek na mieciu. i jedna rada dla Byka - puść totka! bo jest kumulacja, a ja chociaż widziałem twoją latawkę, to Cię nie poznałem!

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post28 maja 2015, 17:26

:D

Awatar użytkownika
Piotrbyku

Post28 maja 2015, 17:27

Mikolpa pisze:
Piotrbyku pisze:

:evil:
Po tym do głowy przyszło mi tylko jedno stwierdzenie
Ostatnie słowa pana Liwko
[video] https://m.youtube.com/watch?v=i53C7uQkpig[/video]

Tak poza tematem pływania to filmik mnie rozkłada za każdym razem jak go widzę, słowa, akcętowanie i mimika twarzy mega, gra aktorska obu Panów jak dla mnie mistrzostwo świata

o szty ...... :D

koing90

Post28 maja 2015, 17:58

Witam!!!

Wybiera sie ktoś w sobotę na Mietka ? Szykuje sie warun.

P.s. Wasza stacja meteo na Mietku jest aktywna ?

Pozdrowienia

jaczyno
Deska: clash 136
Latawiec: CORE gts II 9m; xr3 12m

Post28 maja 2015, 18:01

r.sidor pisze:
jaczyno pisze:Wie ktoś może jak dokładnie jest z tym Bärwalde See (Eurosee)?

jak pojedziesz na złą plażę to są zakazy, pływać można oficjalnie tylko na jednej z nich - od północnego brzegu, więc nie wszystkie kierunki wchodzą. ostatnio już był z powrotem parkomat, 1e/godz, więc podnieśli trochę cenę i kontrolują więc radzę zapłacić. dojazd z głównej drogi odwrotnie niż do wioski barwalde - to znaczy skręt naprzeciw początkowo asfaltem, a potem z 1,5 km szutrem i jezioro widać dopiero na sam koniec, najpierw pola i lasy, strzałki bodaj na surfbereich czy jakoś tak i zakaz ruchu nie obejmuje właśnie dojazdu na spot. powodzenia!
a wczoraj dla mnie był super dzionek na mieciu. i jedna rada dla Byka - puść totka! bo jest kumulacja, a ja chociaż widziałem twoją latawkę, to Cię nie poznałem!

wiem gdzie jest ten spot, tą samą informcję co Piotrek wysłał dostałem dzisiaj od kolesia odpowiedzialego za Eurosee.
Z tego wynika, że kite jest zabroniony na całym zbiorniku...

Pływaliście może na Słupie ? nie za wiele jest informacji o tym zbiorniku... wiem, że na windsurfingu tam pływają.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”