r.sidor pisze:na berku jest wyraźny zakaz od strony gerlitz, od blaue laguny też dopuszczenie kajta jest zaklejone taśmą, a nie było wiatru, żeby tam popływać więc nie wiem, czy ganiają, za to od ichniego półwyspu normalnie na tablicy jest kajt i nikt nie gania, pływałem tam już wielokrotnie i nikt się nie czepiał, podobno w jeden z weekendów chłopaki pływały tam normalnie na kajtach a policja motorówką i nic im nie mówili, sam jak pływałem to za każdym prawie razem widziałem ich tzw odrnungdienst autko i też nie zwracali na mnie uwagi, a od gerlitza od razu przeganiają (wczoraj też jechali i nie przystawali przy kajtach), ale fakt - niemców nie widać na wodzie
odnośnie eurozeja to zakaz jest na terenie mariny, w zasadzie to nic nowego bo wg tablic informacyjnych zawsze można było pływać tylko na jednej plaży, tyle że aż tak nie akcentowali tego, co było wykorzystywane, bo widziałem, jak tam ludziska pływali. wadą legalnej plaży jest to, że w i wszystko z odkrętką n tam nie wchodzi, ważne jest też, żeby opłacić w parkomacie cały pobyt, bo po kilka razy ordnungdienst podjeżdża to kontrolować. do zobaczycha na wodzie!
rolmigo pisze:mietkowanie
foty dzięki wytrwałości Zochii![]()
Mikolpa pisze:Stacja
Stacja działa od kilku dni, kilka rad Jarka pomogło, pojechałem poprzestawiać kabelki, puścić prąd w drugą stronęi po kilku dniach braku odczytów stacja zaczęła żyć z powrotem
![]()
Mamy opłacony internet do końca sierpnia, odłożone mamy 120zł. Więc płacąc co miesiąc 25zł za neta na trochę starczy. Jak się coś zepsuje to za bardzo nie będzie z czego naprawiać. Dlatego chciałem skorzystać i spytać czy morze ktoś chce się dołożyć i mieć za to dostęp do odczytów? Jak możecie to zareklamujcie też naszą stację na tym szpiegowskim portalu
Stacja działa od kilku dni, kilka rad Jarka pomogło, pojechałem poprzestawiać kabelki, puścić prąd w drugą stronęi po kilku dniach braku odczytów stacja zaczęła żyć z powrotem
![]()
Mamy opłacony internet do końca sierpnia, odłożone mamy 120zł. Więc płacąc co miesiąc 25zł za neta na trochę starczy. Jak się coś zepsuje to za bardzo nie będzie z czego naprawiać. Dlatego chciałem skorzystać i spytać czy morze ktoś chce się dołożyć i mieć za to dostęp do odczytów? Jak możecie to zareklamujcie też naszą stację na tym szpiegowskim portalu
![]()
lockin pisze:Ktoś się wybiera do południa na Miecia?
Mikolpa pisze:lockin pisze:Ktoś się wybiera do południa na Miecia?
Wracasz do nas?![]()
Oczywiście że będę, od 11-12 do?
Do zobaczenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 41 gości