johan pisze:Na plywanie trzeba bedzie troche poczekac ale w niedziele moze snoow kite
JanuszD pisze:Ja jak zwykle po prosbie
Kolezka ma do naprawy 14-stke, dosyc proste szycie, czy jest we Wrocku jakis magik, ktory to w miare szybko i dobrze ogarnie?
Grzenio pisze:Siemka,
wpadłem się przywitać, bo pewnie się gdzieś na spocie spotkamy... przeniosłem się w wasze strony z lublina.
widzę spoty macie tu przyzwoite i blisko od Wro.
pozdro./
Mikolpa pisze:Grzenio pisze:Siemka,
wpadłem się przywitać, bo pewnie się gdzieś na spocie spotkamy... przeniosłem się w wasze strony z lublina.
pozdro./
Cześć![]()
Jest gdzie pływać tylko musi coś powiać a ostatnio z tym kiepsko. Do zobaczenia na spocie
Grzenio pisze:Mikolpa pisze:Grzenio pisze:Siemka,
pozdro./
Cześć![]()
Jest gdzie pływać tylko musi coś powiać a ostatnio z tym kiepsko. Do zobaczenia na spocie
he he to jak wszędzie, a macie gdzieś jakieś fajne miejscówki na snowkite ?? po drodze widziałem tu sporo fajnych miejsce dużo otwartych przestrzeni dookoła Wrocka, a w Sudetach gdzieś jeździcie ?
Grzenio pisze:Mikolpa pisze:Grzenio pisze:Siemka,
pozdro./
Cześć![]()
he he to jak wszędzie, a macie gdzieś jakieś fajne miejscówki na snowkite ?? po drodze widziałem tu sporo fajnych miejsce dużo otwartych przestrzeni dookoła Wrocka, a w Sudetach gdzieś jeździcie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości