Ja planuję jutro Swarzewo tylko też właśnie nie wiem czy lepiej z rana (szansa że nie będzie padać), czy lepiej poczekać na mocniejszy wiatr popołudniu ale prognozowo ma być też więcej deszczu...
slabo to dzisiaj wyglada, ktos moze jest na rewie / osloninie aby podkoptowac sytuacje? jutro (piatek) popoludnie moze byc ciekawe, oby sie nie odkrecilo i zgaslo.
W Sobieszewie przy Urzędzie Morskim stoi Fiat na angielskich numerach. W aucie jest sprzęt więc mam nadzieję, że surferzy są na piwie. Na plaży nie ma ludzi ani plecaków. Gdyby "ktoś coś" to mój numer telefonu 507 324 042.
Sonix pisze:Jest jeszcze Draga 200m na prawo od mola patrzac na zatokę. Jest to jeszcze lepsze miejsce niż koło mola.
Jak najbardziej Draga + okolice Maszo (parking za kempingiem) tylko nie wiem jak tam kasują latem, poza sezonem parking jest za free. Dużo miejsca, płytkiej wody.
5zł/1h lub 20zł dzień za Maszo. Draga to teraz porażka wszędzie masa windsurferów, ale 500m od brzegu już pusto i płycizna po horyzont Mi ostatnio Kuźnica podpasowała bo też pusto i na Mewie blisko
Witam. Pytanie dość retoryczne ale nigdny nie pływałem na otwartym morzu jedynie jeziora, czy pływanie(twin tip) w Jastrzębia Góra to dobry pomysł czy lepiej gdzieś pojechać w inne miejsce.