roninXpl pisze:W Jastarnii na 7m było tak do 10, potem raczej 9m. Miała być petarda, a było jak zwykle
Aaaaaa to ty chyba mnie sie pytales w jastarni czy sie znamy...my sie chyba jednak znalismy z zegrza tak mi sie zdawalo...

roninXpl pisze:W Jastarnii na 7m było tak do 10, potem raczej 9m. Miała być petarda, a było jak zwykle
KarlsonzDachu pisze:Wróciłem z Kużnicy, byłem od 12 do 15 STRAAASZNA LIPA. 9m ledwo ciągnęło, w dodatku nierówno.....
Turbo_Sen pisze:Jak wyglada sprawa pływania w brzeźnie, Sopocie czy na wyspie sobieszewkiej dla osoby początkującej? Pływam prawo lewo, jest po co tam jechać czy lepiej unikać i na Hel jechać? Jestem w Gda wiec jak kierunek wiatru korzystny bliżej byłoby u nas popływać.
Turbo_Sen pisze:Hej a na której z Trójmiejskich plaż jest relatywnie najpłycej? tzn tak by można było wyjść najdalej od brzegu?
Turbo_Sen pisze:Spoko dzięki za info, najbardziej mnie martwi potencjalne zgubienie deski ale przy wietrze onshore powinna grzecznie wrócić na plaże tylko nie wiadomo po jakim czasie, mam duży parawan więc tak czy inaczej będę przy słabym wietrze pływać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości