WLKP ? może POWIDZ może gdzie indziej !? cabrinha co2 9,5 m2

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
coctailx
Kontaktowanie:

Post20 lip 2006, 16:31

WITAM ! OTÓŻ jestem nowicjuszem który zważa na bezpieczeństwo swoje i innych : ) OD jakiegoś czasu jestem posiadaczem używanego troche połatanego już latawca cabrinha co2 9,5 m2 D/A/R/T (chyba taki model?) mam latawiec oraz bar i linki nie mam trapeza jak narazie boje się go puszczać a i nie wiem gdzie czy jest ktoś w WIELKOPOLSCE tudzież w okolicach z kim można by sie ustawić na pare godzinek lotóFF i przetestowania mojego latawca ?@! JEŚLI TAK PISZCIE DO MNIE na coctailx@o2.pl lub tel: 880 150 716 (nie zawsze włączony) ! MYŚLAŁEM O WYJEŹDZIE DO POWIDZA MOŻE KTOŚ TAM SIEDZI ! CZEKAM NA CYNK OD WAS :) NARCIARZ ! lub jakieś inne propozycje !

Awatar użytkownika
janciowodnik
Deska: su-2
Latawiec: rabbit gang
Postawił piwka: 9 razy

Post20 lip 2006, 17:02

witam
w powidzu siedze cale życie (prawie :D )
mógłbyś podlecieć w sobote, ma trochę powiać ale moze być za słabo na pływanie (napewno na 9 m2) więc można będzie zobaczyć co tam kupiłeś
howk

coctailx
Kontaktowanie:

Post20 lip 2006, 18:03

OKA ! JANCIO NIEZŁA XYWA ! WYSLALEM CI tego no wiadomosc prywatnA ! POZDRO ! DLA WSZYSTKICH !

toomaj
Kontaktowanie:

Post20 lip 2006, 22:48

siema co do ustawek my zawsze chetni - do pomocy ze sprzecikiem tez w miare mozliwosci.

skad dokladnie jestes ?

Awatar użytkownika
janciowodnik
Deska: su-2
Latawiec: rabbit gang
Postawił piwka: 9 razy

Post20 lip 2006, 23:38

no toomaj to wpadnij w sobote do Powidza zobaczymy te twoje latawki
bo my tutaj nieczęsto mamy możliwość spróbowania nowej latawki
a nóż coś powieje i będzie niezłe pływanko
howk

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post21 lip 2006, 06:05

toomaj - a jak trafić do tego Powidza i jak ten akwen się ma do Kamienicy np. ? wiekszy mniejszy - ? zalesiony czy tez w polu ?

Pozdr

I oczywiscie tez gotow do plywania jestem

toomaj
Kontaktowanie:

Post21 lip 2006, 07:17

Panowie ja "niestety" pauzuje z plywaniem na naszych akwenach przez najblizsze 7-10 dni. Wyjezdzam i nie bedzie mnie :cry:

Moze jednak bedzie mi dane posmigac troche na jakims spocie w slonecznej Italii :D zobaczymy :idea:

Jesli chodzi o powidz to nie plywalem na kite na tym jeziorku, akwen wiekszy od Kamienicy i slynie z dobrego wiatru. Plywalem na nim tylko na WS i snowkite. Najlepiej co do warunkow to chyba sie moze wypowiedziec jancio - ktory jest z tych stron - i tu wielkie dzieki za zaproszenie, chetnie z niego skorzystam po powrocie.

Z tego co otrzymalem informacje niezaciekawe jest wejscie do wody, ale pozniej duzo miejsca. Z gruntem chyba tez nie najlepiej...? Wydaje mi sie ze o ile Kamienica nadaje sie dla poczatkujacych, to Powidz nieco mniej, no chyba ze na snowkite :wink:

Do powidza z Pily masz ok 170-180km, z Poznania mamy jakies 70.

Do planowania trasy i sprawdzania odleglosci polecam

www.mappy.com

pozdrowionka

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post21 lip 2006, 07:28

Oj to daleko do tego powidza z piły.. nei wiedzialem ze to po drugiej stronie poznania. To ja w takim razei bede atakował ta kamienice - no chyba że znajdzei sie ktos chetny na Wielimie..

pozdr i dzieki za namiar na mapke..

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post21 lip 2006, 08:48

hej toomaj!

wybierasz sie do Italii - ja przed dwoma tygodniami wróciłem. Byłem 2 tyg, w pierwszym tygodniu prawie nic nie wiało, a w drugim tygodniu prawie cały czas wiało 4, 5 b. Śmigało pełno kolesi na spocie Lido di Spina(jest na winguru). Ja nie miałem sprzętu przy sobie i mogłem niestety tylko popatrzeć :cry:

na spocie termika w godzinach: 10-13 i 15-18(z przerwą na sjeste...hehe :lol: ), cieplutko i ciepła woda...przyjemności

ps. Wojol, może jednak Miedwie(z piły super droga :D )my mimo kiepskich prognoz będziemy tam moze sobota, niedziela(a w tygodniu Kamienica)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post21 lip 2006, 09:06

Majer - na miedwiu to jeszcze niebyłem - ale jak bedziesz jechal to chetnie sie podłacze - masz juz jakis konkretny plan kiedy jedziesz ?

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”