Do Pogoria & Dzieckowice Team

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post14 mar 2007, 10:57

ello Wszystkim,
zbliza sie zezon (choc niektorzy kilerzy juz dawno go zaczeli) :).. kazdy cos gdzies planuje.. Moze warto by bylo sprobowac zrobic jakis integracyjny wyjazd wieksza ekipa w jakies mile miejsce. Dla mnie the best jest Prasonisi i napewno tam bede celowal ze dwa razy w tym roku. Moze macie jakies propozycje, plany.. podzielcie sie..

Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post16 mar 2007, 00:39

Dziecki Team w związku z niezlym meteo spotyka sie w sobote i niedziele na wave beach, pozniej pizza, sauna i rozmowy o wyjazdach. Zapraszamy cieplolubnych kolegów widywanych na plaży jedynie od czerwca do września

Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post16 mar 2007, 09:12

szed pisze:ello Wszystkim,
zbliza sie zezon (choc niektorzy kilerzy juz dawno go zaczeli) :).. kazdy cos gdzies planuje.. Moze warto by bylo sprobowac zrobic jakis integracyjny wyjazd wieksza ekipa w jakies mile miejsce. Dla mnie the best jest Prasonisi i napewno tam bede celowal ze dwa razy w tym roku. Moze macie jakies propozycje, plany.. podzielcie sie..

To kiedy planujesz pierwszy wyjazd do Prasonisi,mam tylko nadzieje ze nie dlugi weekend bo bedzie tloczno! Moze na pare dni bysmy sie z Adamo podlaczyli!

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post16 mar 2007, 10:27

Maslak pisze:To kiedy planujesz pierwszy wyjazd do Prasonisi,mam tylko nadzieje ze nie dlugi weekend bo bedzie tloczno! Moze na pare dni bysmy sie z Adamo podlaczyli!

..hmm... wiesz co.. czy tam akurat w maju bedzie wiekszy tlok niz w lipcu i sierpniu to nie jestem przekonany wcale. Tyle ze tam nie ma sensu jechac na tydzien... przynajmniej 2 tyg. (na wydmach oczywiscie). Moze zaraz po majowce? albo druga pol. czerwca?

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”