el guna hotele

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
skwarek
Kontaktowanie:

Post03 sie 2007, 00:23

Mam problem szukam hotelu z dobrym jedzeniem i siłownia.Wybieram sie na wczasy z kolega a on jest znanym polskim kulturysta i nie może przerwać treningów,Ja do rsz a on na silke a zony na basen.

Awatar użytkownika
DJtur3o

Post03 sie 2007, 13:15

skwarek pisze:Mam problem szukam hotelu z dobrym jedzeniem i siłownia.Wybieram sie na wczasy z kolega a on jest znanym polskim kulturysta i nie może przerwać treningów,Ja do rsz a on na silke a zony na basen.

Klimatyzowana silownie maja wszystkie hotele ***** (np. Sheraton Miramar, Steigenberger, Movenpick) i chyba Club Med (****). Co do innych trzeba sprawdzic indywidualnie. Najlepiej sprawdz sobie na http://www.elgouna.com/english/Accomodation.aspx

Pozdro.

Awatar użytkownika
sdareks
Kontaktowanie:

Post04 sie 2007, 00:17

Silownia jest tez w Panorama Bungalows (4*), nie bywalem wiec nie wiem jak wyposazona, ale pewnie klimatyzowana, jak wszystko w hotelach tutaj...
pozdro.

Awatar użytkownika
Radek

Post05 sie 2007, 23:42

Mówiąc szczerze to sobie siłowni w Steingerbergerze nie przypominam, ale faktycznie nie szukałem - tyle że byłem tam 2 tyg i jakos bym się natknął. Sam hotel polecam bardzo. W sheratonie czy movenpicku powinny być na 100%

Awatar użytkownika
DJtur3o

Post06 sie 2007, 14:31

sdareks pisze:Silownia jest tez w Panorama Bungalows (4*), nie bywalem wiec nie wiem jak wyposazona, ale pewnie klimatyzowana, jak wszystko w hotelach tutaj...
pozdro.

A ja szczerze mowiac nie ma pamietam silowni w Panoramie. Widac wiec, ze niekoniecznie trzeba sie na takowa natknac nawet jak jest ;-)

Tak czy inaczej w Sheratonie bylem w tym roku i silownia jest na 100% (chyba niezle wyposazona - nie znam sie, ale duzo urzadzen stoi) razem jakimis tam lazniami parowymi, masazami itp.

Pozdro.

Awatar użytkownika
sdareks
Kontaktowanie:

Post06 sie 2007, 16:15

DJtur3o pisze:A ja szczerze mowiac nie ma pamietam silowni w Panoramie. Widac wiec, ze niekoniecznie trzeba sie na takowa natknac nawet jak jest ;-)

Natknalem sie na nia przy kolacji na zewnatrz- byla po drugiej stronie okna przy ktorym siedzialem :D
pozdro!

Awatar użytkownika
DJtur3o

Post06 sie 2007, 16:27

sdareks pisze:Natknalem sie na nia przy kolacji na zewnatrz- byla po drugiej stronie okna przy ktorym siedzialem :D
pozdro!

A! To teraz pamietam. Tam rzeczywiscie bylo cos na ksztalt silowni, a raczej taki fitness room. Przypomniales mi.

Pozdrawiam.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”