Co Poznan Kite Division ;) pokaze jutro na plewiskach?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
toomaj
Kontaktowanie:

Post23 kwie 2006, 09:16

No ja juz jestem na chodzie ale cos mi sie wydaje ze z wypadu nici :roll:, no ale figaru mozna wyprowadzic, zreszta jak sie zgubi to KTOS bedzie musial go znalezc :wink:

Generalnie jestem za tym zeby sie ruszyc mimo braku wiatru

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post23 kwie 2006, 09:40

No to moze Malta, skoro i tak nie wieje... :D

toomaj
Kontaktowanie:

Post23 kwie 2006, 12:50

No i perspektyw na rozwianie sie raczej nie widac...plewiska to faktycznie nie maja dzisiaj sensu

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 12:10

Wybiera się ktoś na Majówkę na Hel?? Mam jedno miejsce w tamtą stronę, spowrotem niestety nie, bo jadę później pomęczyć przez 11 dni Gardno i Bałtyk :twisted:

toomaj
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 12:48

jak najbardziej bedziemy sie wybierac, ja niestety raczej autko bede mial zapakowane po brzegi...

seek666
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 13:28

Mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania, bo znajomi mi sie wykruszyli i zostalem ja :shock: Ale teraz jak piszesz ze masz wolne miejsce w aucie to powiem szczerze, ze chetnie bym skorzystal jesli bylaby taka mozliwosc. Kiedy wyjazd mniej wiecej?

Sebastian Kite.pl
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 13:31

seek666 pisze:Mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania, bo znajomi mi sie wykruszyli i zostalem ja :shock: Ale teraz jak piszesz ze masz wolne miejsce w aucie to powiem szczerze, ze chetnie bym skorzystal jesli bylaby taka mozliwosc. Kiedy wyjazd mniej wiecej?

W sobotę około 15...

Mariusznia

Post24 kwie 2006, 17:26

Czasami przyjeżdżam do Poznania (będę z córeką w dłuuugi weekend) -> czy możecie podać miejscówki MTB w tym mieście (do pozjeżdżania oraz do kiteboardingu, etc. - mam też buggy). Z góry dźwięki! Ja znam tylko Makltę oraz górkę w lasku marcelińskim.

Awatar użytkownika
Lesheq
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 19:14

Jak mogę coś doradzić to na początku odradze lasek marceliński. Mieszkam niedaleko, wiec często tam jestem. To jest górka do pozjeżdżania na sankach a nie na MTB czy też Buggy. A co do spotów to jak uszykuje jakiś dobry informator to napisze:P:P (wieczorkiem)

toomaj
Kontaktowanie:

Post24 kwie 2006, 22:46

(niestety) w dlugi weekend pewnie bede na Helu - chetnie bym sie spotkal i zaprowadzil na Plewiska - bo to najlepsza opcja u nas, oj posmigalo by sie, no ale tak do konca nie wiadomo, roznie moze byc z tym wyjazdem jeszcze...

co do dojazdu, lepiej niz zrobil to Fred tutaj chyba nie daloby sie zrobic :)
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic ... a&start=15

laczka bardzo fajna, trawka co prawda rosnie ale jeszcze jest ok na mtb, no i wiaterek przewaznie bardzo rowny

Inna opcja to na przyklad lotnisko "ligowiec" w kobylnicy: www.aeroklub.poznan.pl , ale BARDZO ODRADZAM ze wzgledu na strasznie krecacy wiatr, za bardzo oslonieta miejscowa chyba, wielokrotnie sie nacielismy i przestalismy tam jezdzic w ogole, no ale jesli bylbys akurat z tej strony poznania to i tak najlepsza opcja. Jesli trafilbys tu to musisz za przejazdem kolejowym a przed hangarami skrecic w prawo i jechac nieutwardzona droga tak jak prowadzi. Jak znajdziesz sie w mniej wiecej w polowie "pola" bedzie mozliwosc odbicia w lewo - tu nalezy odbic i sie gdzies ustawic - nie wolno latac po pasie startowym (ja tam nie wiem dlaczego, najlepsza trawka tam :roll: ) - dostepny jest teren od tej drogi przecinajacej teren na pol az do lasu - tutaj nie musisz pytac o zgode.

ale mimo wszystko i nad wszystko polecam plewiska :lol:

pozdrawiam i przyjaznych wiatrow zycze

Sebastian Kite.pl
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 13:26

toomaj pisze:jak najbardziej bedziemy sie wybierac, ja niestety raczej autko bede mial zapakowane po brzegi...

To znaczy kto? Ty, Krawiec? Ktoś jeszcze?

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 22:13

No wlasnie, a gdzie sie spotykamy nad morzem? :D Chalupy?
Pozdr

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 22:20

a ja nie jede :( ale za to mam zamiar posiedziec na Kamienicy jak powieje...zawsze dobre i to...bawcie sie :twisted:

Sebastian Kite.pl
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 23:01

Preston pisze:No wlasnie, a gdzie sie spotykamy nad morzem? :D Chalupy?
Pozdr

My będziemy spali w samej wiosce, przy kościele :lol: Dotrzemy dopiero w sobotni wieczór, ale wódeczkę jakąś wspólnie myślę zrobimy :lol: ???

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2006, 23:16

My będziemy spali w samej wiosce, przy kościele :lol: Dotrzemy dopiero w sobotni wieczór, ale wódeczkę jakąś wspólnie myślę zrobimy :lol: ???

Wiadomo! Sie wie! I to pewnie nie jedna :D

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”