Jaką trasą

Pzdr.
paz09 pisze:Witam, jestem nowy
Zamierzam kupic sprzed kitesurfingowy, najlepiej uzywany, bo nie stac mnie na nowy a kilkuletni pewnienie bedzie taki zly:)
chcialbym sie dowiedziec czy jest szansa by ktorys z was pomogl mi w nauce, kursy sa drogie a na kursie IKO mi tak nie zalezy;p czy odplatnie czy nie to juz kwestia dogadaniai jeszcze jedno, jak jezdzicie do mietkowa? i czy macie konkretne miejsce tam ? chetnie bym sie zabral, popatrzyl pogadal i fajnie spedzil czas, zajaralem sie kitem a moi znajomi sa leniwi i wola pic piwo w domu
pozdrawiam,
aa, i moze macie namiary na ludzi ktorzy maja sprzet uzywany do sprzedania
wojtekWROC pisze:paz09 pisze:Witam, jestem nowy
Zamierzam kupic sprzed kitesurfingowy, najlepiej uzywany, bo nie stac mnie na nowy a kilkuletni pewnienie bedzie taki zly:)
chcialbym sie dowiedziec czy jest szansa by ktorys z was pomogl mi w nauce, kursy sa drogie a na kursie IKO mi tak nie zalezy;p czy odplatnie czy nie to juz kwestia dogadaniai jeszcze jedno, jak jezdzicie do mietkowa? i czy macie konkretne miejsce tam ? chetnie bym sie zabral, popatrzyl pogadal i fajnie spedzil czas, zajaralem sie kitem a moi znajomi sa leniwi i wola pic piwo w domu
pozdrawiam,
aa, i moze macie namiary na ludzi ktorzy maja sprzet uzywany do sprzedania
przyjedz jutro na mietkow ( piatek ) to cos mozna pogadac
Iwan pisze:No i po Helu. Ogolnie bylo kiepsko poza czwartkiem, kiedy dmuchalo fajnie caly, bozy dzien. Mila odmiana po Mietku, gdzie woda zielona, gleboka, a wiatr wieje tak, zeby wykonczyc ridera. I jeszcze jedno, mialem wreszcie okazje zobaczyc ryf mew, zaje#$sta miejscowka. Zdaje sie jednak, ze ma byc wylaczona z "kitowania", albo juz zostala wylaczona (chociaz szkolki z Maszo regularnie zabieraja tam kursantow). Ktos wie jaka jest aktualnie sytucja z ta mierzeja? Pzdr.
sbool pisze:Nic mi nie wiadomo o tym żeby miała być wyłączona, możliwe że mam nieaktualne informacje. ale w zeszłym roku mierzeja dla wszystkich z motorówką. Osobiście uskutecznione tam pływanko przeze mnie kilka razy!
Iwan pisze:sbool pisze:Nic mi nie wiadomo o tym żeby miała być wyłączona, możliwe że mam nieaktualne informacje. ale w zeszłym roku mierzeja dla wszystkich z motorówką. Osobiście uskutecznione tam pływanko przeze mnie kilka razy!
W zeszlym roku to wiem, ze nie bylo problemu. Natomiast teraz jest chyba inaczej http://pomorskie.blogspot.com/2010/01/r ... pucka.html Ten watek widzialem tez gdzies w grupie trojmiejskiej bodajze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości