Wrocław-- Może Razem będzie prościej ??

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
kowalm
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post01 cze 2010, 21:35

Nie jedzie ktoś od was jakoś wcześniej - środa wyjazd od was okolice.
Jaką trasą :?: Zabrałbym się a) z bydgoszczy (po 20) b) z gdynii (0-3 z środy na czwartek) c) z poznania po 17.
Pzdr.

paz09
Kontaktowanie:

Post02 cze 2010, 13:42

Witam, jestem nowy :)
Zamierzam kupic sprzed kitesurfingowy, najlepiej uzywany, bo nie stac mnie na nowy a kilkuletni pewnienie bedzie taki zly:)
chcialbym sie dowiedziec czy jest szansa by ktorys z was pomogl mi w nauce, kursy sa drogie a na kursie IKO mi tak nie zalezy;p czy odplatnie czy nie to juz kwestia dogadania :) i jeszcze jedno, jak jezdzicie do mietkowa? i czy macie konkretne miejsce tam ? chetnie bym sie zabral, popatrzyl pogadal i fajnie spedzil czas, zajaralem sie kitem a moi znajomi sa leniwi i wola pic piwo w domu :P
pozdrawiam,

aa, i moze macie namiary na ludzi ktorzy maja sprzet uzywany do sprzedania :P

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post03 cze 2010, 08:49

Jestem w Yastarni. Jest słońce i wiatr. Koło 10 ide na plaże i trzeba zacząć pływanie. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
teoysta
Deska: jest
Latawiec: też jest, +nawet bar i trapez
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post03 cze 2010, 19:41

Moje gratulacje ;)

Awatar użytkownika
wojtekWROC
Deska: ostatnio oheblowana 125cm
Latawiec: szyty w garazu 9m pomaranczowy
Kontaktowanie:

Post03 cze 2010, 21:25

paz09 pisze:Witam, jestem nowy :)
Zamierzam kupic sprzed kitesurfingowy, najlepiej uzywany, bo nie stac mnie na nowy a kilkuletni pewnienie bedzie taki zly:)
chcialbym sie dowiedziec czy jest szansa by ktorys z was pomogl mi w nauce, kursy sa drogie a na kursie IKO mi tak nie zalezy;p czy odplatnie czy nie to juz kwestia dogadania :) i jeszcze jedno, jak jezdzicie do mietkowa? i czy macie konkretne miejsce tam ? chetnie bym sie zabral, popatrzyl pogadal i fajnie spedzil czas, zajaralem sie kitem a moi znajomi sa leniwi i wola pic piwo w domu :P
pozdrawiam,

przyjedz jutro na mietkow ( piatek ) to cos mozna pogadac

paz09
Kontaktowanie:

Post03 cze 2010, 22:08

wojtekWROC pisze:
paz09 pisze:Witam, jestem nowy :)
pozdrawiam,

przyjedz jutro na mietkow ( piatek ) to cos mozna pogadac

Dzieki za odpowiedz:) niestety jutro mam mecz i nie dam rady, ogolnie to w ten weekend za bardzo nie moge sie ruszyc, chyba ze w niedziele, ale to tylko na terenie wroclawia, w kazdym razie dzieki za info, bede sie kontaktowal :)

Awatar użytkownika
teoysta
Deska: jest
Latawiec: też jest, +nawet bar i trapez
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post06 cze 2010, 05:40

paz09 pisze:
wojtekWROC pisze:
paz09 pisze:jutro mam mecz ...

Albo KS albo nic także się decyduj :P

Awatar użytkownika
gressik

Post06 cze 2010, 19:25

koledzy mam mały problem 2 lata temu robiilem iko 1 w szkółce wake.pl - niestety nie dokończyłem :/

czy jest ktoś w stanie douczyć / nauczyć mnie na Mietkowie mam swój sprzęt i dużo chęci czasu tez :)

oczywiście mogę cos $$$ zapłacic

jak coś gressik@onet.eu
gg 1223750

Awatar użytkownika
Iwan
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Cabrinha Crossbow
Postawił piwka: 4 razy
Kontaktowanie:

Post06 cze 2010, 22:18

No i po Helu. Ogolnie bylo kiepsko poza czwartkiem, kiedy dmuchalo fajnie caly, bozy dzien. Mila odmiana po Mietku, gdzie woda zielona, gleboka, a wiatr wieje tak, zeby wykonczyc ridera ;). I jeszcze jedno, mialem wreszcie okazje zobaczyc ryf mew, zaje#$sta miejscowka. Zdaje sie jednak, ze ma byc wylaczona z "kitowania", albo juz zostala wylaczona (chociaz szkolki z Maszo regularnie zabieraja tam kursantow). Ktos wie jaka jest aktualnie sytucja z ta mierzeja? Pzdr.

Awatar użytkownika
sbool
Kontaktowanie:

Post06 cze 2010, 22:29

TO jeszcze do tych czasu i chęci przydał by sie wiatr. Na Mietkowie tylko dla katolików- tj.wierzących w cuda!

Awatar użytkownika
sbool
Kontaktowanie:

Post06 cze 2010, 22:31

Iwan pisze:No i po Helu. Ogolnie bylo kiepsko poza czwartkiem, kiedy dmuchalo fajnie caly, bozy dzien. Mila odmiana po Mietku, gdzie woda zielona, gleboka, a wiatr wieje tak, zeby wykonczyc ridera ;). I jeszcze jedno, mialem wreszcie okazje zobaczyc ryf mew, zaje#$sta miejscowka. Zdaje sie jednak, ze ma byc wylaczona z "kitowania", albo juz zostala wylaczona (chociaz szkolki z Maszo regularnie zabieraja tam kursantow). Ktos wie jaka jest aktualnie sytucja z ta mierzeja? Pzdr.

Nic mi nie wiadomo o tym żeby miała być wyłączona, możliwe że mam nieaktualne informacje. ale w zeszłym roku mierzeja dla wszystkich z motorówką. Osobiście uskutecznione tam pływanko przeze mnie kilka razy!

Awatar użytkownika
Iwan
Deska: Nobile NHP
Latawiec: Cabrinha Crossbow
Postawił piwka: 4 razy
Kontaktowanie:

Post06 cze 2010, 22:40

sbool pisze:Nic mi nie wiadomo o tym żeby miała być wyłączona, możliwe że mam nieaktualne informacje. ale w zeszłym roku mierzeja dla wszystkich z motorówką. Osobiście uskutecznione tam pływanko przeze mnie kilka razy!

W zeszlym roku to wiem, ze nie bylo problemu. Natomiast teraz jest chyba inaczej http://pomorskie.blogspot.com/2010/01/r ... pucka.html Ten watek widzialem tez gdzies w grupie trojmiejskiej bodajze.

Awatar użytkownika
sbool
Kontaktowanie:

Post07 cze 2010, 01:21

Iwan pisze:
sbool pisze:Nic mi nie wiadomo o tym żeby miała być wyłączona, możliwe że mam nieaktualne informacje. ale w zeszłym roku mierzeja dla wszystkich z motorówką. Osobiście uskutecznione tam pływanko przeze mnie kilka razy!

W zeszlym roku to wiem, ze nie bylo problemu. Natomiast teraz jest chyba inaczej http://pomorskie.blogspot.com/2010/01/r ... pucka.html Ten watek widzialem tez gdzies w grupie trojmiejskiej bodajze.

o faktycznie..Zbadamy temat dogłębniej.

Awatar użytkownika
fronek

Post07 cze 2010, 12:13

witam
jestem początkującym "kajtowcem" bylem na helu w boże ciało ale słabo wiało i w sumie nic się nie nauczyłem
-jak by ktoś się zabierał jakoś na mietkow to bym się podłączy
-jak by się trafił ktoś kto możne mi dać parę lekcji to zapraszam na priv oczywiście za cash
pozdrawiam

santi

Post07 cze 2010, 12:49

zapraszam na http://www.surfcamp.pl

pełna oferta + szkolenie za jakies 1149 pln, wiec zrobienie IKO II lub III wychodzi sporo taniej :)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”