los bizonos pisze:Mi sie wydaje ze najbliższe pływanie to moze w kwietniu bedzie, taki gruby lód to około miesiąca schodzi...a jeszcze zapowiadja w marcu ujemne temp.
Tez mi sie cos tak zdaje. Chyba najszybciej to pusci na slonym Dzierznie

los bizonos pisze:Mi sie wydaje ze najbliższe pływanie to moze w kwietniu bedzie, taki gruby lód to około miesiąca schodzi...a jeszcze zapowiadja w marcu ujemne temp.
szed pisze:los bizonos pisze:Mi sie wydaje ze najbliższe pływanie to moze w kwietniu bedzie, taki gruby lód to około miesiąca schodzi...a jeszcze zapowiadja w marcu ujemne temp.
los bizonos pisze:szed pisze:los bizonos pisze:Mi sie wydaje ze najbliższe pływanie to moze w kwietniu bedzie, taki gruby lód to około miesiąca schodzi...a jeszcze zapowiadja w marcu ujemne temp.
dzisiaj przejechałem sie na dzierżno, i jest jakies 5-10cm lodu i wielka plaża bo spuścili duzo wody, na pławniowicach jest koło 30-40cm lodu, także myśle ze z okolicznych jezior to dzierżno najszybciej odmarznie, ale nie licze że wczesniej niż za 2-3 tygodnie.
GURU 10.5 pisze:...widzę, że ciśnienie sie wytworzyło, ale to dobrze, to zdrowy objaw
.
Wrzucajcie informacje ze swoich okolic "on line" , które zbiorniki puszczą pierwsze [ obstawiam Rybnik,he,he
]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości