jarek pisze:Z tego co się dowiedziałem to jednak dwie kabury na rejestracji "SK" dzwoniły po policję , więc wara od miejscowych .
Niech żyje "PRL"- w wykonaniu Państwowej Straży Rybackiej z siedzibą w Katowicach.
jarek pisze:Z tego co się dowiedziałem to jednak dwie kabury na rejestracji "SK" dzwoniły po policję , więc wara od miejscowych .
Niech żyje "PRL"- w wykonaniu Państwowej Straży Rybackiej z siedzibą w Katowicach.
rapanui pisze:a generalnie to gdzie zachwyty ze pięknie, cudownie, hawaje itp?wizytacja popsuła plywanko czy kra na wodzie ? i dajcie jakies konkretne namiary gdzie jutro..
szed pisze:Arko, ale co maja niebiescy do plywania na zbiorniku? Oni moga sie jedynie przyjebac do lamania jakis zakazow (i to na ladzie). Od pilnowania porzadku na wodzie jest policja wodna lub WOPR. A jesli nie ma zakazu, a z tego co wiem to nie ma to o co im biega? Poprostu nie przyjmujcie mandatow i juz.. poza tym ciekawe co niby mogliby napisac na tym mandacie.. Podejrzewam, ze moga wam walnac mandat jedynie za wjaz na zakaz wjazdu (nawet jesli go tam nie ma). Podobnie bylo w zeszlym roku na walku na Dzierznie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości