Sztich pisze:Tak tylko z 3miasta to zanim bym się zebrał to bym musiał pływać przy światłach samochodu chybaI pewnie po pół godziny i tak by siadło
Ziomek. pisze:..na przyszłość: warto uwierzyć w pro-prognozę, TEN wiatr BYŁ zapowiadany konkretnie ..daleko nie masz - tamta sesja byłą bezcenna :]
pzdr
MAXymilian pisze:. ale nie mówmy że prognoza z dnia poprzedniego ( bo takiej potrzeba żeby wziąć urlop na szybko - chyba że bierzesz kacowe ) sprawdza się w 100%
Jurgen pisze:windyCB3 pisze:jestem nowy w tym temacie to moze na poczatu witam wsyztskich:)
Czy ktos moze mysli o czwartku w Rewie?
Nowy czy początkujący?
Jeżeli początkujący to odpuść sobie Rewę.....![]()
![]()
Jeżeli nowy na wybrzeżu to Rewa w czwartek ok
Ziomek. pisze:..na przyszłość: warto uwierzyć w pro-prognozę, TEN wiatr BYŁ zapowiadany konkretnie ..daleko nie masz - tamta sesja byłą bezcenna :]
pzdr
MAXymilian pisze:Spójrz na mapę TU
Przy przeważających w sezonie wiatrach zachodnich jeśli pływasz przy wietrze onshore masz krótką falę i wredny czop (i głęboko), a jeśli pływasz na flacie od strony wschodniej (płytko przez 100m) to masz zwykle tłok i w razie fuck-upu spore szanse że będzie cię wywiewać na środek zatoki.
windyCB3 pisze:MAXymilian pisze:Spójrz na mapę TU
Przy przeważających w sezonie wiatrach zachodnich jeśli pływasz przy wietrze onshore masz krótką falę i wredny czop (i głęboko), a jeśli pływasz na flacie od strony wschodniej (płytko przez 100m) to masz zwykle tłok i w razie fuck-upu spore szanse że będzie cię wywiewać na środek zatoki.
Dzieki MAX...
myslalem raczej o spocie z flatem, bo na onshore to nie trzeba jezdzic do Rewy.
Plywalem niedawno w Brzeznie i bylo dokladnie tak jak piszesz krotka falka i wrdny czoppoza tym wiatr siadl ale tak to jest jak sie przyjezdz za pozno.
Sztich pisze:I tam sytuacja w Brzeznie? Ja bylem na chwile w Sopocie to nie bylo zbyt wiele wiatru
Jurgen pisze:Lida pisze:Byłam godzinę temu w brzeznie. Coś tam wieje, ale na pływanie bym sie nie nastawiala.
Max 10-12knt
A fala się już buduje
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 18 gości