wilku1 pisze:chce ktoś jeszcze latki na poszycie bo będę zamawiał ? 28zl za 4.5m
metsa pisze:O Niedzieli jestem w Jastarni przez tydzień , ma być Seba z Wojcieszkowa i Świder...
gredy pisze:Ja i na hel ...
Brodzio pisze:też się wybieram...
zaaaak pisze:metsa pisze:O Niedzieli jestem w Jastarni przez tydzień , ma być Seba z Wojcieszkowa i Świder...gredy pisze:Ja i na hel ...Brodzio pisze:też się wybieram...
do kiedy zostajecie? jeśli progno będzie dojechałbym prawdopodobnie 23-25VIII ...
tymczasem wielkimi krokami zbliża się sooobota, jeśli będzie dobrze to jestem przed 18tą i zostanę do 22giej
świderkite pisze:zaaaak pisze:metsa pisze:O Niedzieli jestem w Jastarni przez tydzień , ma być Seba z Wojcieszkowa i Świder...gredy pisze:Ja i na hel ...Brodzio pisze:też się wybieram...
do kiedy zostajecie? jeśli progno będzie dojechałbym prawdopodobnie 23-25VIII ...
tymczasem wielkimi krokami zbliża się sooobota, jeśli będzie dobrze to jestem przed 18tą i zostanę do 22giej
chłopaki zostają najpóźniej do 19.08.2013 ja do 22 wiec jak coś wal wcześniej do nas na Hel;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 20 gości