macsurf pisze:Ja tam zawsze jak gdzies jade to daje namiary w opisie GG, wiec jak ktos ma moj nr to wie gdzie jestem... Sprawa prosta i nie trzeba nic pisac itd.Ewentualnie mozna wykonac tel. w celu konsultacji
__kater__ pisze:waldir pisze:bitter pisze:No w Świnoujściu też nie było P-E-D-A-L-I-A-D-Yi Waldir stawia flaszkę za swoją prognozę
Waldi dawaj fotki tylko pamiętaj o photoshopie
Nic nie przerabiałem bo fotek po pierwsze mało a po drugie nie było co wycinać. a P-E-D-A-L-I-A-D-A była ......... tutaj link :
http://picasaweb.google.pl/kitealbum/WinoujCie03052008/photo#s5196413534777356546
ale jaja siedzielismy kolo siebiemialem napompowane latawki i tez puszczalismy malego komorowca treningowca
a potem czerwonego małego pompowańca
pozdroja juz siedze w czestochowie i jade niedlugo do krakowa (rekord zrobilem 660km w 6 godzin z przerwą na mcdonalda i tankowanie
)
__kater__ pisze:si, byłem z MB
przejechać 1320km żeby zrobić hals na MB - bezcenne
__kater__ pisze:si, byłem z MB
SWIRUS pisze:__kater__ pisze:si, byłem z MB
Twoje prośby w Częstochowie nie zostały wysłuchane
Następnym razem musisz tam zasuwać na kolanach
rolnik pisze:Radzil bym miedzyki czesto przy tym kierunku dziala termika a jutro jest bardzo prawdopodobne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości