kowalm pisze:ciekawi mniej jak uzyskaliscie efekt ze jedna postac ma sekwe a druga (w oddali z kajtem) caly czas w tym samym miejscu
fuu1 pisze:pic na wode fotomontaż .....nieżle żeśćie sobie to wykombiniowały siostrzyczkiprzecież to niemożliwe buuuhhheee
![]()
pzdr Janek
BraCuru pisze:fuu1 pisze:pic na wode fotomontaż .....nieżle żeśćie sobie to wykombiniowały siostrzyczkiprzecież to niemożliwe buuuhhheee
![]()
pzdr Janek
Cze Janek,
A czemu nie mozliwe? Wg mnie przy zachodnim wietrze tak sie wlasnie przelatuje kose - szkoda tylko, ze nie probowali przy szerszym koncu.
BraCuru pisze:Janku - Ty prowakotorze![]()
![]()
![]()
A ja juz myslalem, ze nie potrzebujecie fotomontazy aby przeskoczyc kose![]()
Tak powaznie - jezdzisz tam chyba codziennie - jakie sa idealne warunki wg Ciebie aby przeleciec przy pierwszych krzaczkach? Z tego co pamietam jestem jakies 30-40m. Przelatywalem kose cosik tak w polowie dlugosci ale przy NE 5B i czop byl za duzy aby odwazyc sie na pelna szerokosc.
A moze byscie zrobili jakas hardcorowa imprezke na prognoze np. "Kto przezyje ten wygrywa"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości