Stawny pisze:Z tym niewianiem na brzegu to raczej nie kwestia miejscówki ale onshore w PL tak ma - nie obowiązuje dla wysuniętych miejscówek
Nie raz wyjście przez przybój z problemami a 300m od brzegu przepał i DP...
donaj pisze:Stawny pisze: Nareszczie, ale poczekamy zobaczymy. Może uda się coś pociosać bez wracaniaale to inny wątek
Po wczorajszej premierze ma sie rozumiec, ze bedziesz na kazdej progno teraz plywac?
Marceli pisze:Bylem przed godzinka w rewie..tlokow brak dwie 17stki walczyly a tak to nie bylo sensu
sie wbijac. Gdzies indziej warunki lepsze????..?
donaj pisze:Kuba Gdynia pisze:Rewa wczoraj na maksa oblegane. Z przyjemnością oglądałem maniane i ziomka.... Chylę czoła.
Za duzo czop byl wiec tak czesto nie zatrzymywalem sie by podpatrzec. Nawet ziomek widzialem zmienil taktyke na air unhooked tak biło wiatrem.
Fred :: TeamKatapa pisze: Dziwna sytuacja, bo 200m od brzegu katamarany mialy gięcie pały, morze rozbujane, a do brzegu nic nie schodziło.
Ziomek. pisze:
(...) co przy tej różnicy temperatur Bałtyku i lądu nikogo dziwić nie powinno..
peace
Kubs0n pisze:Było jak było..., mnie bardziej zastanawia przyszły tydzień patrząc na WG w wersji classic szału raczej się nie spodziewam, ktoś prognozuje inaczej?
Fred :: TeamKatapa pisze:
Pływałeś w Sopo więcej niż raz ?
Peace
donaj pisze:Kubs0n pisze:Było jak było..., mnie bardziej zastanawia przyszły tydzień patrząc na WG w wersji classic szału raczej się nie spodziewam, ktoś prognozuje inaczej?
Nie bawmy sie w szamanow,
Kubs0n pisze:Ostatnio na Maszo postawiliśmy z puszek i butelek figurę Strzyboga(Słowiańskiego bóstwa wiatru)
FilipN pisze:donaj pisze:Poniedzialek tez moze wieczorem wejdzie, tylko ten kierunek z dupy, brzezno?
z dupy? ja tu widzę normalnie półwysep... na WGpro od 16, na ICM od 13
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości