Tez o tym keidys myslalem , ale wlasnei od tego pomyslu odciagnely mnie liny znacznikowe odleglosci dla wioslarzy :/ to chyba uniemozliwia ta akcje, a co do nielegalnosci to sadze ze nic by nam nie mogli zrobic, (no chyba ze bysmy wbili podczas regat;p) nie ma tam nic o zakazie plywania na Kicie;p;p wiec mogli bysmy conajwyzej dostac upomnienie. Ale te liny ... Jezeli ktos sie na to zdecyduje to ja tez sie pisze !! a co do malty to trzeba cos zrobic by powstał tam wyciag do WAKE !!! to by bylo przedsiewziecie... Pozdro
Pomysł szczytny na maxa. Moze da sie jakoś dogadać z władzami tego uroczego przybytku, żeby te liny usuwali jak nie ma regat.
Na snowpark sie zgodzili , to może też z linami by coś zrobili. A z wake to wogóle zajebisty pomysł , ale trzeba zacząć od znalezienia sponsora. Jak bedzie sponsor to i wyciagarka sie pewnie znajdzie i specjalnie wydzielony akwen.
Może by stworzyć jakąś petycje online?
Jakiś czas temu czytałem w gazecie, że są plany otwarcia wyciągu wake na Malcie!! Proszę państwa, nic innego jak tylko wierzyć ze nasze marzenie sie spełni... Niestety z tego co pamiętam to wstępny plan realizacji był chyba na za jakies 3, 4 lata
Widzę, że jest kilku chętnych.., Tak 3mać. W temacie lin, wydaje mi się, że damy radę. Nie ma co gdybać, trzeba poczekać na optymalny wiaterek i wbijać.
cinas juz cie widze na malcie jeśli chodzi o wyciag wake to był taki pomysł zaproponowany i niestety nie ma takiej opcji nie pamietam juz dlaczego ;/ pomysł powstał w głowie niejakliego szuwara. pozdro dla niego
cinas a nie myslałeś ze by po warcie śmigać nie ma zadnych lin
Po Warcie.... ale hardcore... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee fuuuuuuuj uuuuuugh. A ta malte to naprawde mozna ogarnac, trzeba tylko obserwowac prognozy , ale takie duze przedsiewziecie na pare osob to trzeba ustalic tak conajmniej ze 3 dni wczesniej. Ale musimy to zrobic. Pozdro
cze rolnik brachu nie podjudzaj to na miedwiu jest ?? . mysle ze na malcie tak kręci nie da się pływać jedyne miejsce bez drzew to między trybunami a placem gdzie sa koncerty a tam sa liny ;/
watra.. mysl watra grzechu... co grzechu Borkoś wypowiedz się... no tak ale on w egipcie.
w sumie jak ci spadnie na malcie kite to nie musisz z buta wracac jest przecież wypozyczalnia rowerów