MIEDWIE - kto-kiedy?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post30 wrz 2007, 12:43

ktos cos wczoraj pstrykal . dawajcie fotki na andrzej@kite-planet.pl zapodam na stronke .pozdorwki

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post01 paź 2007, 08:52

PusieK pisze:
waldir pisze:
PusieK pisze:Smiga ktos dzis? :>

ktoś dziś już pośmigał ;)

posmigal z niespodziankami... :) najpierw walka na latawce z waldim (waldi byl na tyle uprzejmy i chcial mi podac deseczke, ktora zostawilem po skoku :) i jak podplywal to zachaczyl linkami o moj srodek latawca :D ) latawiec sie obkrecil i linki mialem przekrecone, chcialem wrocic na brzeg i linki poprawic, robilem zwrot z jumpem 360 i latawka wpadla do wody i sie... rozdarla po dlugosci jakies 4cm od przedostatniego zeberka, co zabawne stalo sie to na ostatnim ostrzeniu do plazy, jakos jednak udalo mi sie doplynac na rozdartym latawcu...

Ja wyciągnołem z tego lekcje taką że pomagania/ratowania trzeba też się nauczyć. Najczęściej trzeba komuś podwieźć deseczke, ale jak się to okazuje nie jest takie proste. Sorki Tomku bo taką krecią robote zrobiłem - chciałem dobrze;) Myśle że mimo wpadek należy to ćwiczyć ponieważ nigdy nie wiadomo kiedy trzeba będzie faktycznie kogoś ratować!

PusieK
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post01 paź 2007, 09:08

Waldi spoko, smieszne to bylo :)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”