Z wielką chęcią ale musze odpuścić już nasz półwysep w tym roku.
Pzdr
surfer15943 pisze:Witajcie ekipo:)
Prognoza na hel na ten weekend znów obiecująca... Ciekaw jestem waszych planów i decyzji...
Jedziemy?
sprintx pisze:Jak bedzie cos wiadomo, ze jedziecie i jest wolne miejsce. Je jestem na tak.
Jak byc cos 696 074 730, bede spakowany
sprintx pisze:Mi brak desperacji na wycieczke PKP, a moj samochodzik dalej niz do Plonska nie dojedzie. Moze za tydzien (lub 2...) bedzie sie nadawal, jak naprawie hamulce. Teraz za bardzo blokuja kola...
Co do dzis/jutra jesli bedzie potrzeba/mozliwosc moge byc troche kierowca.
romantyk pisze:Wracając do Warszawy nie zaśnijcie przed Gdańskiem Wrzeszczem, bo wyciągną wam z pod głowy kita i deskę. W GdWrz ekipa z ogolonymi głowami wysiada i wraca do Gdyni Gł. Os. aaa3xa jeśli pojedziesz sam to na peronie pokaż kanarowi bilet i powiedz że zamykasz się w przedziale przed złodziejami. Wolnych miejsc będziesz miał dużo bo w całym wagonie będą ze trzy osoby. Do toalety chodź z kitem i z deską, bo inaczej zobaczysz przez okno oddalającą się ogoloną głową z twoim kitem i deską pod pachą. I na koniec Nie siadaj na desce sedesowej, a dlaczego to już zobaczysz na własne oczy (i poczujesz na własny nos). Mnie jeden wyjazd z PKP wystarczył. Dworzec Gdynia Główna Osobowa nocą nie wygląda jak Centralny, a miejscowi kloszardzi nie dadzą ci spokojnie zjeść hotdoga (będą koło ciebie stali i pachnieli). Z drugiej strony po takiej podróży z wielką przyjemnością wraca się do stolicy i Centralny taki jakiś ładniejszy...
romantyk pisze:tylko raz, ale mnie to zupełnie wystarczy - nocna padróż z przesiadką do władka, cały dzień pływania i powrót w okolicznościach jak wyżej - poczekam na pendolino
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości