Wake&SkiwaterSpontanSession-Żnin-c.d. Wielkie Wodowanie

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post08 paź 2008, 14:18

Ponieważ sprawa już ma swój bieg od kilku dni, a plakat powstał dzisiaj, to w ramach aktualizacji wklejam na początku i TUTAJ, dla uaktualnienia :)
Obrazek

Oczywiście godz 15.00 jest godziną oficjalnego otwarcia!!!
A wy zjeżdżajcie się wcześniej, to troche rozgrzejemy maszyny :thumbsup: :jive: :thumbsup:

:D

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post08 paź 2008, 16:32

niewiarygodne ;)
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
w takim razie też będę, nie ma przebacz ;)

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 00:40

trudno, co robic ;) skoro nikt na Hel, trza na Znin :D (tylko jakby ktos przygarnal mnie do bryki)
pozdr

toomaj
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 04:42

<<Kriss>> pisze:Chetnie bym pojechal, ale ze z kasa ostatnio cienko, to najlepiej jakby sie dalo dolaczyc do jakiejs ekipy - albo skompletowac zaloge do auta! Sa jacys chteni?
Aha, Yanosik - mozesz cos napisac jak wyglada uczestnictwo - jest jakas zrzuta na te motorowki, impreza wlasnym sumptem - czy zalatwiles jakies dofinansowanie od miasta 8) ?

Preston pisze:trudno, co robic Wink skoro nikt na Hel, trza na Znin Very Happy (tylko jakby ktos przygarnal mnie do bryki)
pozdr

hmmm, panowie a co byscie powiedzieli na takie rozwiązanie tego problemu:
http://lucasrental.com/samochody (mam na mysli tego 6stego od dolu Ducato Panorama)

zajebisty busik to 300pln netto, moze zamiast kazdy z osobna co zajmie nam pewnie 3 auta, wezmiemy jednego busa?

wlizie do niego 9 osob lacznie z kierowca (bedziemy ciagnac zapalki kto nie bedzie pil :P)

jutro, znaczy dzisiaj moge zadzwonic i podpytac czy sa dostepne na sobote.
Dajcie tylko znac czy taka opcja by wam odpowiadala?

www.powerkiteshop.pl jako "pomocnik" w zorganizowaniu imprezy jest gotów poniesc czesc kosztow zwiazanych z tym przedsiewzieciem

Z moich wyliczen wynika, ze moglibysmy zrobic cos takiego:
jesli bedzie 8 osob + kierowca, to jak kazdy z tych 8 zaplaci po 35-40pln to mozemy jechac, co wy na to?

licze juz z kosztem paliwa.

Dajcie cynka a ja jutro zweryfikuje moje kalkulacje.

aha poprawcie mnie jesli jestem w bledzie, ale z tego co wiem jesli autko jest do 3.5t to na normalne prawdwo mozna prowadzic wlasnie max 9os. z kierowca wlacznie, jesli na tyle jest zarej. auto. Jesli ktos zna inna wersje prosze o info :)

Awatar użytkownika
bigfoot gt
Latawiec: czerwony
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 08:30

ja wchodze w to :)
Nawet moge robic jak Crazy Arab Taxi Driver

Naliczylem : Bigfoot, tomay, kris, arczi, oxy, kris2, preston czyli dwa wolne miejsca jeszcze

ps jak preston jedzie to trzeba bedzie sie ogolic szykuje sie niezłe foto-session ;)

ps2 rozumiem ze po nght session dajemy na chate:)

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 08:49

7czarek pisze:ja też zabieram znajomych i wpadamy :D szykuje się fajna zabawa

PS pozdrowienia dla wszystkich uczestników wypadu na Hel

:D :D :D :)

siem czarek, twardziel z ciebie niezły, nie odpuszczasz, a warunki były hard w niedziele, szkoda tej dziury w latawce; ogólnie duży pozytyw
:D

Awatar użytkownika
<<Kriss>>
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 09:23

toomaj pisze:hmmm, panowie a co byscie powiedzieli na takie rozwiązanie tego problemu:
http://lucasrental.com/samochody (mam na mysli tego 6stego od dolu Ducato Panorama)

Ja w to wchodze :D

toomaj
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 09:31

bigfoot gt pisze:ja wchodze w to :)

Naliczylem : Bigfoot, tomay, kris, arczi, oxy, kris2, preston czyli dwa wolne miejsca jeszcze

policz jeszcze: druga polowa arcziego, druga polowa oxego (nie wiem czy waleczna jedzie?), Artur sie zapowiadal ze tak, Krzychu (piła) raczej tak i moze ktos tam jeszcze, no ale najwyzej zrobimy opcje bus + osobowka bo na 2 busy to nie bedzie ludzi.

dobra to dzisiaj callne i dowiem sie co i jak z autkiem.

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 10:17

toomaj pisze:

policz jeszcze: druga polowa arcziego, druga polowa oxego (nie wiem czy waleczna jedzie?), Artur sie zapowiadal ze tak, Krzychu (piła) raczej tak i moze ktos tam jeszcze, no ale najwyzej zrobimy opcje bus + osobowka bo na 2 busy to nie bedzie ludzi.

Chlopaki jak przez pile będziecie jechac toja tez bym się zabrał ;-)

yanosik
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 10:26

Wstępnie zarezerwowałem w PTTK 2 pokoje 4os, gdyby jednak komuś przyszło nocować :wink:
W przypadku większej liczby chętnych na nocleg, miłe panie z recepcji mówią, że problemów nie ma!!

Pokoje zamówiłem gdzieś na samym końcu pomieszczenia, więc gdyby melanż się przenósł do pokoju, to raczej nikomu nie będzie przeszkadzał :) , o czym nie omieszkałem poinformować :wink:

Jestem wdzięczny i mile zaskoczony odzewem z Waszej strony :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Bardzo budujące jest to, że wkładając wysiłek w to co robimy, nie pozostajemy sami sobie :thumbsup:
Jeszcze raz, w imieniu KIKI, RYCHA i swoim, zapraszam i życzę doskonałej zabawy!!!

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 10:30

toomaj pisze:

z busem git pomysł :) pisze sie
pozdr

toomaj
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 10:36

hehe no niesteeeety tym razem nie zahaczymy o pile :cry:

Autko jest zarezerwowane, choc wcale nie bylo latwo i wcale nie bedzie to ducato tylko traffic, ale mniejsza o to, lista osob jest nastepujaca:

1. Waleczna
2. Polowa Arcziego ;)
3. BF
4. Kris
5. Kris2
6. Arczie
7. Preston
8. Oxy
9. Edżipsiaaan taxi driver (czyli ja, ew. zmiana na BF)

Jakby ktos chcial sie wypisac to niech jak najszybciej daje znac.

yanosik
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 11:25

Wyposażenie obowiązkowe:

-PIANKA I ULUBIONA DESKA :wink:

Możecie też zabrać parę dużych kajtów, żeby napompować i niech sobie trochę poleżą, dla nadania fajnego klimatu :thumbsup:

Jak ktoś ma firmowe skimy, to też można zabrać - moze da się pływać za motorówką, poza tym miejsce do skimowania raczej też się znajdzie :D

Heeej!!!

IIIkikiIII
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 11:40

Kochani jeśli czytaliście wszystko od początku, to wiecie, że organizujemy tą imprezę z marszu, z pewnością będzie wiele niedociągnięć i potknięć, więc traktujcie ją jak wypad z kumplami, tyle że w większym gronie ;) Spontan, czy nie zasady jako organizatorzy musimy jakieś stworzyć, więc każda z osób, która będzie chciała bawić się razem z nami będzie musiała podpisać i dostarczyć do nas przed godz. 15:00 :

UBEZPIECZENIE i REGULAMIN ZABAWY ;-)

OŚWIADCZENIE

1. Wszyscy uczestnicy Wielkiego Wodowania bawią się w wodzie jak i na lądzie na własną odpowiedzialność i ryzyko.
2. Uczestnicy biorą odpowiedzialność za właściwy stan techniczny sprzętów, które będą używać.
3. Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności materialnej za rzeczy zaginione w trakcie trwania imprezy.
4. Za szkody wyrządzone przez uczestników wobec innych uczestników, jak i osób trzecich organizatorzy nie odpowiadają.
5. Uczestnicy ponoszą pełną odpowiedzialność za przestrzeganie zasad bezpieczeństwa podczas zabawy w wodzie i na lądzie.
6. Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za żadne wypadki, które mogą zdarzyć się w trakcie zabawy czy pokazów.
7. Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za żadne wypadki losowe zaistniałe podczas dojazdu uczestników Wielkiego Wodowania i powrotu.
8. Niniejszy dokument podpisany imieniem i nazwiskiem przez uczestnika zabawy, powinien być dostarczony do organizatorów przed godz. 15:00 w dniu imprezy 11.10.09.
9. Organizatorzy mają prawo do wykorzystania wizerunku uczestników w działaniach promujących tego typu imprezy w przyszłości.
10.Ostateczna interpretacja niniejszych przepisów należy do organizatorów.

Takie oświadczonko będzie do odbioru u Yanosika i u mnie ;)

yanosik pisze:tworzymy ją my sami, zarówno ja, Kiki, czy Rycho,
...

Muszę napisać tutaj małe sprostowanko, chociaż dziękuję Yanosk za pamięć :wink: Moja osoba reprezentuje oczywiście Radio Żnin ;)
Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam do przyjazdu :D

yanosik
Kontaktowanie:

Post09 paź 2008, 13:02

Oczywiście nie traktujcie tego super poważnie :wink: Jesteśmy ludźmi dorosłymi i doskonale zdajemy sobie sprawę, że w życiu różnie bywa i różnych ludzi na swej drodze spotykamy.
Chcemy po prostu zapewnić Wam, jak i sobie spokojną zabawę, by nie trząść się ze strachu w każdym momencie, gdy ktoś zaliczy wywrotkę :thumbsup:
Z naszej strony postaramy się, aby przebieg całej imprezy miał profesjonalny charakter, zarówno na wodzie, jak i na brzegu, oraz zapewnić wszystkim uczestnikom bezpieczną zabawę!!!

Przybywajcie i bawcie się doskonale :thumbsup:

Heeej!!!

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”