Oczywiście godz 15.00 jest godziną oficjalnego otwarcia!!!
A wy zjeżdżajcie się wcześniej, to troche rozgrzejemy maszyny

<<Kriss>> pisze:Chetnie bym pojechal, ale ze z kasa ostatnio cienko, to najlepiej jakby sie dalo dolaczyc do jakiejs ekipy - albo skompletowac zaloge do auta! Sa jacys chteni?
Aha, Yanosik - mozesz cos napisac jak wyglada uczestnictwo - jest jakas zrzuta na te motorowki, impreza wlasnym sumptem - czy zalatwiles jakies dofinansowanie od miasta?
Preston pisze:trudno, co robic Wink skoro nikt na Hel, trza na Znin Very Happy (tylko jakby ktos przygarnal mnie do bryki)
pozdr
7czarek pisze:ja też zabieram znajomych i wpadamyszykuje się fajna zabawa
PS pozdrowienia dla wszystkich uczestników wypadu na Hel
![]()
![]()
![]()
toomaj pisze:hmmm, panowie a co byscie powiedzieli na takie rozwiązanie tego problemu:
http://lucasrental.com/samochody (mam na mysli tego 6stego od dolu Ducato Panorama)
bigfoot gt pisze:ja wchodze w to![]()
Nawet moge robic jak Crazy Arab Taxi Driver
Naliczylem : Bigfoot, tomay, kris, arczi, oxy, kris2, preston czyli dwa wolne miejsca jeszcze
toomaj pisze:bigfoot gt pisze:ja wchodze w to![]()
Naliczylem : Bigfoot, tomay, kris, arczi, oxy, kris2, preston czyli dwa wolne miejsca jeszcze
policz jeszcze: druga polowa arcziego, druga polowa oxego (nie wiem czy waleczna jedzie?), Artur sie zapowiadal ze tak, Krzychu (piła) raczej tak i moze ktos tam jeszcze, no ale najwyzej zrobimy opcje bus + osobowka bo na 2 busy to nie bedzie ludzi.
dobra to dzisiaj callne i dowiem sie co i jak z autkiem.
toomaj pisze:bigfoot gt pisze:ja wchodze w to![]()
policz jeszcze: druga polowa arcziego, druga polowa oxego (nie wiem czy waleczna jedzie?), Artur sie zapowiadal ze tak, Krzychu (piła) raczej tak i moze ktos tam jeszcze, no ale najwyzej zrobimy opcje bus + osobowka bo na 2 busy to nie bedzie ludzi.
dobra to dzisiaj callne i dowiem sie co i jak z autkiem.
...yanosik pisze:tworzymy ją my sami, zarówno ja, Kiki, czy Rycho,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości