Góral pisze:Łukasz, szalejesz
Fotki robią wrażenie, powodzenia!
dzieks
BraCuru pisze:Rebel- masz jakieś zdjęcia ze środy, czwartku?
Funfle po fachu z Irlandziego mieli w czwartek stałe 40kts w porywach do 60. Jaki był największy swell na west coast?
Na belgijskim wybrzeżu kicha - nie trafiłem na wysoką wodę a pływałem tylko raz przy niskiej - sporo czopu i mało dobrych fal

wszystko co nagraliśmy na kamerce nadaje sie do wyrzucenia

niestety miałem brudna głowice w canonie i nie da sie tego odtworzyc
w ten dzien byłem na dumps,po wyjsciu z auta próbowałem zmierzyc wiatr... ładowało 50 w porywach 68
w powietrzu latał piasek i woda z domów okolicznych lokalesów odpadały rynny ,na dumps jest duzo przyczep kampingowych widziałem jak ludzie przypinali je do podłoza za pomoca pasów jakich uzywaja tirowcy do zabezpieczania ładunku- zeby nie odleciały na wschód
pojechałem na inch beach lokalizacja
http://maps.google.com/maps?q=inch%20beach%20google%20maps&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wltam wiało w podstawie 45 + gust ,wystartowałem 3 m atoma 2008 na 15 m linkach i zrobiłem krótka sesyjke
duzych fal nie było na dumps czy inch poniewaz był low tide,portale pogodowe pokazywały fale 10 m ... w rzeczywistosci byla jakies 7/8 daleko na oceanie jakies 1.5 od brzegu
90 km na pólnoc w lini prostej od dumps w okolicach kifów mohera na nowo odkrytym spocie Prowlers ''Andzej Bawełna '' Andrew Cotton oraz reszta ekipy mieli fale jaka mozna tutaj spotkac raz na 5 lat

wogóle w ten dzien duzo sie wydarzyło ... Lewis Crathern skoczył przez Brighton Pier
Bawełna Andrju surfował na 15 m falach...

respect a sezon zimowy sie dopiero zaczyna
...głowica wyczyszczona,kolejne sztromy nadchodza
pozdro dla wszystkch kiterów
heyas