sander pisze:Wiatr na Rozkoszy z reguły jest bardzo szkwalisty i te wykresy meteo od Milana są trochę mylące, coś tam pewnie dało się popływać ale za dobrego pływania raczej nie było patrząc na ten postrzępiony graf.
Za to na Eurosee dzisiaj pełen wypas
sander pisze:Mimo wszystko myślę że wiele nie straciłeś, teraz nie widać żeby ktoś pływał. Z doświadczenia wiem że na Rozkoszy musi wiać dobrze żeby dało się normalnie i bezpiecznie (dla siebie i sprzętu) popływać, szczególnie teraz przy wysokim stanie wody i drzewach dookoła. Wiatr jest tam najczęściej nierówny, wieje falami i kopie nawet jak ogólnie jest słabo, a turbo czop robi się już od 10 węzłów.
szed pisze:sander pisze:Mimo wszystko myślę że wiele nie straciłeś, teraz nie widać żeby ktoś pływał. Z doświadczenia wiem że na Rozkoszy musi wiać dobrze żeby dało się normalnie i bezpiecznie (dla siebie i sprzętu) popływać, szczególnie teraz przy wysokim stanie wody i drzewach dookoła. Wiatr jest tam najczęściej nierówny, wieje falami i kopie nawet jak ogólnie jest słabo, a turbo czop robi się już od 10 węzłów.
No czyli normalne warunki jakie mamy na co dzień![]()
ps. faktycznie teraz juz chyba zostala tylko ladna pogoda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości